"Χρυσωρυχείο" ο Πρινς: Άφησε μεγάλη περιουσία, αλλά όχι διαθήκη – Ξεκινάει η «μάχη» της διεκδίκησης

Αυτή την εβδομάδα κατατέθηκε σε δικαστήριο τη Μινεσότα η λίστα με την απογραφή της περιουσίας του ποπ σταρ

Πρινς: Άφησε μεγάλη περιουσία, αλλά όχι διαθήκη

Είναι πολλά τα λεφτά και... αρχίζουν να τα μετράνε! Σήμερα, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου κατατίθεται και τίθεται υπό εξέταση από το δικαστήριο του Carver County, της Μινεσότα η λίστα με την απογραφή της περιουσίας του Πρινς.

Σύμφωνα με το Star Tribune, το δικαστήριο θα εξετάσει επί μέρους ζητήματα που έχουν προκύψει μεταξύ των οποίων και ο ορισμός κληρονόμων, καθώς ο θρυλικός μουσικός δεν έχει αφήσει διαθήκη.   

Τα πρώτα στοιχεία είναι εντυπωσιακά: ο τραγουδιστής του «Purple Rain» είχε στην ιδιοκτησία του ακίνητα που η αξία τους ξεπερνάει τα 25 εκατ. δολάρια, τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις 110.000 δολαρίων και 67 ράβδους χρυσού που αποτιμώνται σε πάνω από 836.000 δολάρια.

Προσμετρούνται, επίσης, τα διαθέσιμα της εταιρείας του NPG Music Publishing που ξεπερνούν τα 1,3 εκατ. δολάρια, ενώ δεν υπολογίζονται οι μετοχές και τα ομόλογα που είχε στη διάθεσή του και χωρίς να η απογραφή της περιουσίας τού καλλιτέχνη, που πέθανε τον Απρίλιο του 2016, σε ηλικία 57 χρόνων, να είναι η τελική.

Επιπλέον υπάρχει και μία σειρά από ακυκλοφόρητα τραγούδια, που δεν έχουν αποτιμηθεί, καθώς και άλλα προσωπικά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων: κοσμήματα, ο εξοπλισμός του στούντιο ηχογράφησης και τουλάχιστον μία ντουζίνα αυτοκίνητα.

Καθώς ο τραγουδιστής δεν άφησε διαθήκη πολλοί είναι αυτοί που διεκδικούν μέρος της περιουσίας του. Για να δούμε ποιος θα την πάρει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top