Ποια διάσημη Ελληνίδα παραλίγο να καεί ζωντανή στον ύπνο της-ΔΕΙΤΕ την απίστευτη περιπέτεια που έζησε

Εξαιτίας του ηλεκτρικού υποστρώματος

Τυλιγμένη στις φλόγες ξύπνησε η γνωστή συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, εξαιτίας βραχυκυκλώματος του ηλεκτρικού υποστρώματος που χρησιμοποιούσε.

Η συγγραφέας μιλώντας στην εκπομπή «La Biri Biri», αποκάλυψε ότι παραλίγο να καεί ζωντανή.

«Ξύπνησα τη μέρα της πρωτοχρονιάς με φωτιά δίπλα μου! Ευτυχώς, τα αντανακλαστικά μου ήταν γρήγορα και την έσβησα αμέσως! Την καπάκωσα με το μαξιλάρι. Έγινε βραχυκύκλωμα και έπεσε η ασφάλεια και ήμουν μέσα στο σκοτάδι. Ξύπνησα από την αναλαμπή της φωτιάς, γιατί νόμιζα ότι ήταν το κινητό μου. Εκείνη τη μέρα ήταν να πάω σε ρεβεγιόν. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν είχα φύγει από το σπίτι ή αν είχαν πιάσει φωτιά τα μαλλιά μου.

Πήγα την κουβέρτα στην εταιρεία που την είχα αγοράσει. Την είχα πολλά χρόνια. Την ανοίξαμε και είδαμε ότι ένα συρματάκι που είχε βραχυκυκλώσει έλιωσε το πλαστικό καλώδιο και άρπαξε φωτιά. Αν δεν το είχα πάρει χαμπάρι θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να βρίσκομαι σε κάποιο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη, να είχε καεί το σπίτι μου! Δεν θέλω να το σκέφτομαι! Είμαι πάρα πολύ τυχερή που ξύπνησα!», είπε η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Και πρόσθεσε: «Έχω αυξημένα αντανακλαστικά ως πρώην αεροσυνοδός, γι΄αυτό άνοιξα αμέσως το παράθυρο και μπήκε μέσα ο παγωμένος αέρας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top