Διάσημη ηθοποιός βάπτισε τον γιο της και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς- Δείτε τις πρώτες ΦΩΤΟ

Τις ανέβασε η ευτυχισμένη μανούλα στο Instagram

Διάσημη ηθοποιός βάπτισε τον γιο της και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς- Δείτε τις πρώτες ΦΩΤΟ

Ήθελε να κρατήσει τις οικογενειακές της στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κατάφερε μια χαρά.

Φυσικά, αναφερόμαστε στην Έβα Αμούρι, η οποία μέσω στου προσωπικού της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως βάπτισε τον λίγων μηνών γιο της.

Στην πρώτη φωτογραφία θα δείτε τον μικρούλη τη στιγμή της βάφτισης μαζί με τους γονείς του ενώ στη δεύτερη το μωρό που και επίσημα πια έχει όνομα, φαίνεται με τα βαφτιστικά του ρούχα. Η μαμά του, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της και σχολιάζει: «Ο Θεός να ευλογεί τον μικρό μου γιο!».

Το δεύτερο παιδί ήρθε για να ολοκληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία. Αν και δυσκολεύτηκε πολύ να συλλάβει για δεύτερη φορά, κατάφερε μετά από μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη και μια αποβολή να φέρει στον κόσμο το δεύτερο αγγελούδι της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα ρούχα που φοράει ο γιος της Mέιτζορ είναι του μπαμπά του. «Τα ρούχα που φοράει, τα φόρεσε και η μεγάλη του αδερφή και ο μπαμπάς του, πριν από εκείνον. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη στην πεθερά μου τα κράτησε για 40 χρόνια και τα έχουν φορέσει 5 παιδιά!».

Από τη βάφτιση δεν έλειπε και η μητέρα της Έβα Αμούρι, Σούζαν Σάραντον, η οποία πετάει στα σύννεφα όταν έχει στην αγκαλιά της τα εγγονάκια της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top