Οι εγκυμονούσες που έγιναν… ΚΟΡΜΑΡΕΣ λίγο μετά την γέννα!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Εγκυμονούσες κορμάρες

Το star.gr σας παρουσιάζει τέσσερις νέες μαμάδες που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τα καλλίγραμμα κορμιά τους και μετά την εγκυμοσύνη....

Μπλέικ Λάιβλι 

Η Μπλέικ Λάιβλι γέννησε σε νοσοκομείο του Μανχάταν τον γιο της πριν από 3 μήνες και το κορμί της έχει επανέλθει εντελώς!

Η όμορφη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Ράιαν Ρέινολντς και έχουν άλλη μια κορούλα 3 ετών. Η ξανθιά καλλονή διατηρείται σε άψογη φόρμα και σε κάθε της εμφάνιση παραδίδει μαθήματα στυλ…


 

Κρίσι Τέιγκεν

Η Κρίσι Τέιγκεν έχει γεννήσει εδώ και 7 μήνες ένα πανέμορφο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ, και οι αναλογίες της κόβουν την ανάσα! Έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και κάνει συνεχώς σέξι εμφανίσεις που αναδεικνύουν το κορμί της…

Πρόσφατα το 30χρονο μοντέλο ανέβασε στο Snapchat φωτογραφία της μόνο με τα εσώρουχά της και φαίνεται σαν να μην γέννησε... ποτέ.

Μπαρ Ραφαέλι

Μόλις 4 μήνες έχουν περάσει από το τότε που η Μπαρ Ραφαέλι, έγινε μητέρα και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι.

Το πανέμορφο μοντέλο από το Ισραήλ είχε φωτογραφηθεί ένα μήνα μετά τη γέννα της για τη διαφήμιση εσωρούχων και αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι η καλλονή επανήλθε πλήρως σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Εύα Μέντες

Η Εύα Μέντες στις 29 Απριλίου έφερε στον κόσμο κάτω από άκρα μυστικότητα, την δεύτερη κόρη της, καρπό του έρωτα της με τον Ραϊαν Γκόσλινγκ.

Η 42χρονη σταρ μετά την γέννηση της Αμάντα Λι, έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και είναι σαν να μην γέννησε ποτέ.

 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου

email: ggiannopoulou@star.gr 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top