Παραμένει άφαντος ο ψυχασθενής που απειλεί τη Μίλα Κούνις!

Δραπέτευσε πριν από τέσσερις ημέρες - σε επιφυλακή η 31χρονη σταρ

Παραμένει άφαντος ο ψυχασθενής που απειλεί τη Μίλα Κούνις!

​Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου που δραπέτευσε από ψυχιατρική κλινική, ο οποίος στο παρελθόν κυνηγούσε τη Μίλα Κούνις!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Στιούαρτ Λιν Νταν απέδρασε από το παράθυρο του μπάνιου της κλινικής το βράδυ του Σαββάτου και η Αστυνομία τον αναζητά στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες, ενώ η 31χρονη ηθοποιός έχει ειδοποιηθεί για την απόδρασή του. Μάλιστα, όπως έχει επισημανθεί, ουδείς γνωρίζει σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο δραπέτης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, η έρευνα επικεντρώνεται σε πρόσωπα τα οποία διαμένουν στην περιοχή και είναι γνωστοί του 30χρονου, ωστόσο, ο δραπέτης παραμένει άφαντος.

CGdKGLXXIAArHNl.jpg

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να απαντήσει αν η Μίλα Κούνις και η οικογένειά της έχουν τεθεί υπό αστυνομική προστασία, επικαλούμενος το πρωτόκολλο ασφαλείας που υπάρχει γι’ αυτές τις περιπτώσεις, ενώ πρόσθεσε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν η ηθοποιός έχει λάβει ιδιωτικά μέτρα προστασίας.

Θυμίζουμε πως ο Στιούαρτ Λιν Νταν είχε φτάσει ακόμα και στο σημείο να διαρρήξει το σπίτι της ηθοποιού, ενώ συνελήφθη έξω από το γυμναστήριό της και με απόφαση δικαστηρίου βρέθηκε στην ψυχιατρική κλινική. Επίσης, του έχει απαγο��ευτεί να πλησιάσει την Μίλα, την οικογένεια και τους συνεργάτες της για τα επόμενα 10 χρόνια, όμως, οι Αρχές επισημαίνουν ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν πως αυτό δεν θα συμβεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top