Βίντεο: δείτε πώς έριξαν αυλαία οι «Δαίμονες»

Συγκινημένοι οι συντελεστές – τι είπε η Άννα Βί��ση για τις νέες παραστάσεις

Με τον κόσμο να χειροκροτά όρθιος και τους συντελεστές χαμογελαστούς και συγκινημένους έριξαν αυλαία το βράδυ της Κυριακής οι «Δαίμονες». Η Άννα Βίσση ανέβασε στη σκηνή τον Νίκο Καρβέλα και τον Γιάννη Κακλέα και ανακοίνωσε πως η ροκ όπερα θα επανέλθει τον Οκτώβριο για μερικές ακόμα παραστάσεις!

«Σας αγαπάω όλους! Δεν είναι δική μου παράσταση. Είναι τιμή μου που έπαιξα στους “Δαίμονες” μετά από 22 χρόνια», είπε η Άννα και ευχαρίστησε τους συντελεστές της ροκ όπερας.

Φανερά συγκινημένη, η Άννα απευθύνθηκε στο κοινό που την αποθέωνε και είπε: «την ώρα που τα παιδιά τραγουδούσαν τα “Ουράνια Τόξα”, αυτό μου ήρθε στο νου. Φέτος μας βοηθήσατε, όχι μόνο να κυνηγήσουμε τα ουράνια τόξα στις βροχερές και δύσκολες μέρες, αλλά να τα δούμε».

«Δεν το ‘χω να πω κάτι! Μόνο να παίζω μπορώ», είπε γελώντας η Εβελίνα Παπούλια, ενώ ο Παναγιώτης Πετράκης ευχαρίστησε την Άννα Βίσση και τον κόσμο.

Κλείνοντας, η Άννα ανακοίνωσε ότι ακόμα δέκα π��ραστάσεις θα γίνουν στο θέατρο «Παλλάς» τον Οκτώβριο, οι οποίες θα είναι συλλεκτικές!

Δείτε στο βίντεο το φινάλε στους «Δαίμονες»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top