Ζ. Μακρυπούλια – Μ. Χατζηγιάννης: Τελευταίες βουτιές στην Πάρο

Ερωτευμένοι στο νησί που λατρεύουν

Δύο χρόνια μαζί έκλε��σαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια και όπως δείχνουν τα πράγματα αυτός ο έρωτας καλά κρατεί. Μπορεί φέτος το καλοκαίρι να ήταν αρκετά φορτωμένο και οι δυο τους να μην κατάφεραν να κάνουν πολλές μέρες διακοπές μαζί, όμως το ζευγάρι φρόντισε να ξεκλέψει λίγες μέρες για να χαλαρώσει στο αγαπημένο τους νησί, την Πάρο.

Ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ παρέα είχαν και τη σκυλίτσα τους τη Ζάννη που τους έχεις κλέψει την καρδιά.

Τα παιχνίδια έδιναν και έπαιρναν, ενώ Ζέτα και Μιχάλης έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Το καλοκαίρι τελείωσε και ο χειμώνας αναμένεται αρκετά βαρύς για το ζευγάρι. Η Ζέτα ξεκινά στις 20 Σεπτεμβρίου εντατικές πρόβες για τα «Βαφτίσια» του Νίκου Μουτσινά και τ��ς Τζένης Διαγούπη, ενώ αυτές τις μέρες θα συναντηθεί και με τον Γιάννη Λάτσιο για να κουβεντιάσουν τα του «Dancing with the stars», που σύμφωνα με πληροφορίες θα βγει τον Νοέμβριο.

Επίσης έχει και μια νέα ταινία στα σκαριά, όπως επίσης και δύο μεγάλες συνεργασίες με γνωστές εταιρείες ρούχων και καλλυντικών.

Ο Μιχάλης από την άλλη στις 11 Σεπτεμβρίου δίνει στο Θέατρο Βράχων την τελευταία συναυλία της περιοδείας του και το χειμώνα θα βρεθεί στην «Ακτή Πειραιώς» μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά.


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top