«Ένα βράδυ» με τον Stan στην Αίγινα!

Αποκλειστικά στο star.gr!

Συνέντευξη στη Σοφία Βάγκα
Τον Stan όλοι τον γνωρίζουμε… και είναι άξιος συγχαρητηρίων για την επαγγελματική πορεία του ως τώρα, αν και μόλις 23 χρόνων. Γνωρίζοντας τον Στράτο όμως, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, καταλαβαίνει κανείς γιατί γίνεται χαμός σε κάθε εμφάνισή του και γιατί έχει ένα σταθερό κοινό που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του καλλιτεχνικό βήμα.
Μία από αυτές τις εμφανίσεις του ήταν την Παρασκευή που μας πέρασε, σε γνωστό μαγαζί της Αίγινας, σε ακόμη μία sold out εμφάνιση, με τις Staners και μη… να λικνίζονται στις επιτυχίες που έγραψε και ερμήνευσε ο ίδιος: «Ένα βράδυ», «Μες στο μυαλό μου», «Ταξίδεψε με», «Αν μου ‘φταναν τα λεφτά», «Καλοκαιρινή Δροσιά» αλλά και τις επιτυχίες που υπέγραψε στιχουργικά: «Τώρα» (Σάκης Ρουβάς) «Fallin’» (Playmen ft. Demy) “Baby I want you like last summer” (Nίκος Γκάνος), «Call me» (Claudee & Dimension X).
Τι κάνει όμως ο δημοφιλής τραγουδιστής πριν από κάθε ζωντανή εμφάνιση του;;; «Δεν το έχω πει ποτέ, αλλά κάνω πάντα το σταυρό μου, πριν βγω στη σκηνή!» μας αποκάλυψε ο ίδιος.
Μία από τις αγάπες του είναι η ΑΕΚ. «Πριν μετακομίσουμε στην Πάρο, ζούσαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια και πραγματικά ήταν μοναδική η αίσθηση και η «ενότητα» που ένιωθες για την ομάδα, όταν υπήρχε εδώ το γήπεδο» παραδέχτηκε ο Stan.

Αληθινός, προσγειωμένος και πιο αυθόρμητος από ποτέ δε σταμάτησε να πειράζει τους συνεργάτες ��ου και να δίνει ρεσιτάλ με το απίστευτο χιούμορ του, ενώ δεν παρέλειψε να παραδεχτεί: «Ρε παιδιά δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που συνεργαζόμαστε και είμαστε όλοι εδώ μαζί τώρα. Περνάω απίστευτα μαζί σας!»

“Keep going Angel…” όπως θα έλεγε κι ο ίδιος!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top