Ελένη Πετρουλάκη: Μιλά για την υπερκόπωση που έπαθε

«Νιώθω πως μετά από 20 χρόνια δουλειάς, ξεκινάω από το μηδέν»

Πρώτη ανάρτηση: 17-7-2012 0:30

Για την υπερκόπωση που έπαθε προσπαθώντας να συνδυάσει δουλειά και οικογένεια, μίλησε η Ελένη Πετρουλάκη στην κάμερα του Star:

«Θέλει προσπάθεια και καλή οργάνωση. Είναι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα να συνδυάζει δουλειά και οικογένεια. Αλλά είναι τέτοια η χαρά που σου προσφέρουν και παίρνεις δύναμη. Καμιά φορά φτάνεις στο αμήν, αλλά προσπαθώ να τα καταφέρω».

Μιλώντας για την κρίση που ζούμε όλοι, αποκαλύπτει, πως «νιώθω ότι μετά από 20 χρόνια δουλειάς, ξεκινάω από το μηδέν. Είναι πολύ δύσκολο να πείσεις τους Έλληνες να σηκωθούν από την καρέκλα και να κάνουν γυμναστική».

Μάλιστα παραδέχεται ότι κατά καιρούς της έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις, που δεν την αντιπροσώπευαν γι΄αυτό και δεν είπε το ναι. Άλλωστε όπως τονίζει, «δουλειά μου δεν είναι η τηλεόραση, αλλά να κάνω γυμναστική».

Η μόνη περίπτωση να τη δούμε ξανά στην τηλεόραση, είναι «αν γινόταν μια πρόταση που είχε να κάνει με την υγεία, την ευεξία και τον αθλητισμό».

Κάντε κλικ και δείτε το video, όπου η Ελένη Πετρουλάκη δίνει και μερικά χρήσιμα tips ώστε να γυμναστούμε το καλοκαίρι στην παραλία!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top