Έλληνες σταρ τετ - α - τετ με τον ψυχολόγο

Ποιοί ξάπλωσαν στο ντιβάνι και το ομολόγησαν;

Έλληνες σταρ τετ - α - τετ με τον ψυχολόγο

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Μπορεί να είναι επιτυχημένοι και να νομίζουμε πως η ζωή τους είναι παραμυθένια, ωστόσο, αρκετοί είναι οι Έλληνες σταρ που επισκέφθηκαν ψυχολόγο γ��α να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημά τους. Το star.gr έψαξε τις συνεντεύξεις τους και σου τους αποκαλύπτει!

«Είχα σπαστική κολίτιδα του εντέρου για πολλά χρόνια και σε όσους παθολόγους πήγαινα μου έλεγαν να μην ασχολούμαι και ότι είναι καθαρά θέμα ψυχολογικό», έχει δηλώσει ο Αντώνης Κανάκης, αποκαλύπτοντας πως έχει ξαπλώσει στο ντιβάνι του γιατρού.

Για 2,5 χρόνια επισκεπτόταν ψυχολόγο η Ναταλία Γερμανού, το 1999, που δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον πόνο από τον θ��νατο του πατέρα της, ενώ εδώ και 6 χρόνια κάνει ψυχανάλυση η Κατερίνα Λέχου.

Υπέρ της ψυχανάλυσης έχει δηλώσει και η Ναταλία Δραγούμη, την ώρα που η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωνε πως αντιμετώπισε σοβαρά θέματα άγχους και χρειάστηκε να κάνει ψυχοθεραπεία.

«Κάνω ψυχανάλυση περίπου 3 χρόνια τώρα. Δεν πήγα για να λύσω ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά για να έχω βοήθεια στην εσωτερική μου αναζήτηση», παραδέχθηκε πρόσφατα ο Πέτρος Λαγούτης, άποψη την οποία συμμερίζεται απόλυτα και η Λίνα Σακκά, η οποία επισκέφθηκε ψυχολόγο για να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό της.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και τα γεγονότα που ακολούθησαν επηρέασαν την Πέγκυ Ζήνα, σε βαθμό που σκεφτόταν να μην τραγουδήσει: «μέχρι και 5 λεπτά πριν εμφανιστώ στην πίστα μού φαινόταν αδιανόητο να έχει χαθεί η ζωή ενός παιδιού, να έχουν καταστραφεί τόσες περιουσίες κι εγώ να τραγουδάω. Ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη να το κάνω αυτό! Γιατί ντρεπόμουν να πω πως όλα θα είναι μια χαρά το νέο έτος».

Τέλος, για 9 χρόνια πήγαινε σε ψυχαναλυτή η Ελεονώρα Μελέτη, όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της. «Δεν μιλούσα σε κανέναν για όλα αυτά που ζούσα. Γκόμενο δεν είχα, δεν ήθελα να βγαίνω με τις φίλες μου και να τις φορτίζω συνεχώς με όλα αυτά. Ήθελα να περνάμε πιο ευχάριστα το χρόνο μας, διασκεδάζοντας. Τελικά, το έλυσα μόνη μου: στο ντιβάνι. Έλυσα πολλά μέσα από αυτό και, ειδικά εκείνη την περίοδο, κατάλαβα πολλά για τους ανθρώπους, αλλά κυρίως για μένα», έχει πει η παρουσιάστρια στο παρελθόν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top