Απίστευτο: 16χρονη έχει φωτογραφηθεί με 5.000 σταρ!

Από τους Brangelina μέχρι την Kardashian έχει φτάσει η «χάρη» της

Μπορεί το όνομά της να το κρατάει μυστικό, ωστόσο, το πρόσωπο της 16χρονης Sarah M. έχει φωτογραφηθεί –κρατηθείτε- με 5.000 επωνύμους!!!

Brad Pitt, Angelina Jolie, Julia Roberts, Harry Styles, Justin Bieber, Oprah Winfrey, Simon Cowell είναι μερικοί μόνο από τους ανθρώπους της showbiz που πόζαραν μαζί με την 16χρονη.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι το χόμπι μου θα μεγάλωνε τόσο. Αλλά είναι ένα πάθος. Λατρεύω την ανταπόκριση του κόσμου», είπε η Sarah σε πρωινή εκπομπή.

Οι φωτογραφίες της 16χρονης με τους σταρ που όλοι θα ήθελαν να φωτογραφηθούν «ανεβαίνουν» στο προσωπικό της blog και το Twitter της, όπου μετρά 40.000 followers!

Η Sarah -που είναι γνωστή ως «The Star Stalker»- άρχισε να φωτογραφίζεται με επωνύμους πριν από δύο χρόνια, ενώ η πρώτη της πόζα με άνθρωπο της showbiz ήταν στην ηλικία των 12, οπότε και συνάντησε τυχαία στο δρόμο τον ηθοποιό Robert Hays.

Μην νομίζεις, όμως, ότι η 16χρονη απλά έχει πολλές φωτογραφίες: μέσα από το χόμπι της έγινε και η ίδια διάσημη, ενώ αρκετοί σταρ την ξέρουν με το μικρό της όνομα!!!


Δες φωτογραφίες της Sarah με επώνυμους και στο βίντεο την ίδια να μιλά για το χόμπι της
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top