Vanessa Paradis: «Ο Johnny Depp είναι καλός δάσκαλος!»

Γιατί στο παρελθόν κυκλοφορούσε με μια… σακούλα στο κεφάλι;

Vanessa Paradis: «Ο Johnny Depp είναι καλός δάσκαλος!»

Johnny Depp και Vanessa Paradis φαίνεται πως ξεπέρασαν την κρίση στο γάμο τους αν κρίνουμε από την τελευταία συνέντευξη της συζύγου του.

Η 39χρονη ηθοποιός, αποκάλυψε ��ως ο διάσημος ηθοποιός ήταν ο καλύτερος δάσκαλος της:

«Έχει τεράστια υπομονή, την οποία χρειάστηκε ώστε να με μάθει να παίζω κιθάρα. Μου αγόρασε μια πολύ όμορφη κιθάρα και μου έδειξε πώς να βγάζω μουσική απ΄αυτήν. Μαθαίνω αργά και δεν εξασκούμαι πολύ. Αλλά λατρεύω αυτό το όργανο!»

Παράλληλα, παραδέχεται πως στο παρελθόν είχε πέσει θύμα αποδοκιμασιών!

«Όταν βγήκε ο πρώτος μου δίσκος έκανε μεγάλη επιτυχία. Βρισκόταν παντού, τον άκουγες παντού, σε σημείο εκνευριστικό. Ειπώθηκαν πολύ άσχημα πράγματα για μένα. Ο κόσμος με έφτυνε στο δρόμο. Τα πράγματα έγιναν τόσο άσχημα, που αναγκάστηκα να κυκλοφορώ με μια σακούλα στο κεφάλι».

Ποιο είναι το πιο πολύτιμο δώρο που της έχουν κάνει;

«Ένα από τα πρώτα πράγματα που μου έδωσε ο γιος μου. Ήταν ένα κολιέ που έφτιαξε από… μακαρόνι! Το φορούσα σχεδόν παντού. Είναι ανεκτίμητης αξίας για μένα. Ποτέ δεν ξεχνάς τέτοια πολύτιμα δώρα. Δεν θα το άλλαζα για όλα τ΄αγαθά του κόσμου!»

Και συνεχίζει λέγοντας πως η απόλυτη ευτυχία της είναι όταν βρίσκεται με τον Johnny Depp και τα παιδιά τους.

Μπορεί όπως λέει όπου πάνε να τους γνωρίζουν, αλλά έχουν βρει μερικά μέρη που τα χρησιμοποιούν ως ησυχαστήρια. Ένα απ΄αυτά και το ιδιωτικό τους νησί.

Τέλος, αποκαλύπτει πως λατρεύει την ιδέα της μετενσάρκωσης, και πως αν υπάρχει όντως, θα ήθελε να επιστρέψει στη ζωή ως… δελφίνι.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top