Σάκης Μπουλάς: «Είμαι γεννημένος αγωνιστής»

«Έφυγε» σαν σήμερα το 2014

Έξι χρόνια πέρασαν από το θάνατο του Σάκη Μπουλά που «έφυγε» από τη ζωή σαν σήμερα, στις 21 Φεβρουαρίου του 2014. Μπορεί να ταξίδεψε στη χώρα των αγγέλων, όμως οι αγαπημένοι του άνθρωποι και οι θαυμαστές του θα τον θυμούνται με χαμόγελο για το ήθος, τον χαρακτήρα του και την μεγάλη παρακαταθήκη που άφησε πίσω του.

Ο Σάκης Μπουλάς δεν ήταν μια συνηθισμένη περίπτωση καλλιτέχνη. «Είμαι γεννημένος αγωνιστής» έλεγε συχνά κοιτώντας στα μάτια τον συνομιλητή του.

Μέχρι το τέλος της ζωής του πάλευε. Ήθελε να περνάει καλά και να ζει την κάθε στιγμή έντονα, μαζί με τους φίλους του και τις γυναίκες της ζωής του.

Οι γονείς του ήθελαν να τον δουν δικηγόρο αλλά εκείνος είχε άλλα όνειρα. Τον κέρδισε η υποκριτική και το τραγούδι. Ήθελε να κάνει τους άλλους να γελούν…

Τα τελευταία 40 χρόνια στο πλευρό του ήταν ο πιστός του φίλος και συνεργάτης, Γιάννης Ζουγανέλης.

«Θέλω μέχρι την τελευταία μου στιγμή να είμαι πάνω στη σκηνή. Αυτή την ευχή να μου δώσετε αν με αγαπάτε!», έλεγε το 2012.

Η τελευταία του συνέντευξη ήταν στην εφημερίδα «Τα Νέα» τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγο καιρό πριν τα δημοσιεύματα τον ήθελαν νεκρό.

Τα τελευταία του λόγια συγκλονίζουν ακόμα

«Τα πάντα ότι καλό και ότι κακό, τα δημιουργούμε εμείς με το μυαλό μας, δεν έρχονται κατά τύχη. Τα τελευταία χρόνια πέρασα προβλήματα υγείας γιατί αντιμετώπισα πολλά θέματα (συγγενικά κτλ), είχα σχεδόν αποσυρθεί 5,5 χρόνια από τα μαγαζιά για να στηρίξω την πρώην γυναίκα μου, μετά έπαθα έμφραγμα, έκανα bypass, απέτυχα σε κάτι εγχειρήματα με επιχειρήσεις που άνοιξα».

Τον Απρίλιο του 2010 σε μια συνέντευξή του είχε αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωής του και είχε μιλήσει για τους δυο γάμους του.

Οι δυο άγνωστοι γάμοι του

Δυο γάμοι και δύο διαζύγια, για τα οποία ο ηθοποιός είχε αναλάβει όλη την ευθύνη, λέγοντας σε παλαιότερη συνέντευξή του:

«Μόνο εγώ έφταιγα, γιατί δεν κάνω για γάμους και οικογένειες. Είμαι γεννημένος εργένης. Μπορεί και να είναι και δικαιολογία, αλλά είναι η αλήθεια μου».

«Η οικογένεια μ’ αρέσει πάρα πολύ αλλά προφανώς δεν κάνω γι’ αυτό με σουτάρανε οι γυναίκες μου», είχε πει.

Ο Σάκης Μπουλάς δεν είχε αποκτήσει παιδιά

«Ούτε παιδί, ούτε σκυλί ήθελα να κάνω, γιατί είμαι πολύ αγχωτικός. Δένομαι πολύ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ σωστά. Το ότι δεν έκανα ένα παιδί, ήταν θέμα άγχους και ευθύνης. Θα ήταν η μοναδική μου έννοια κάθε μέρα. Θα ήμουν καταπιεστικός γονιός».

Η μάχη με τον αλκοολισμό

«Ήταν ένα πάθος, το οποίο μου έκανε κακό, με κατέστρεφε. Με έκανε άλλον άνθρωπο και σταμάτησα! Είπα μια μέρα δεν θα πίνω και σταμάτησα!».

Μετά τη μάχη με το αλκοόλ, έδωσε άλλες δύο

To 2011 μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την καρδιά του.

Έπαθε έμφραγμα και υποβλήθηκε σε επέμβαση όπου μια εβδομάδα μετά είπε ότι συνέχισε κανονικά τη ζωή του.

«Έκανα κανονικά σεξ μετά από μια εβδομάδα», είχε δηλώσει.

Δυστυχώς, την μεγαλύτερη μάχη όλων την έδωσε με τον καρκίνο τον οποίο δεν κατάφερε να νικήσει.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top