Το άγνωστο σκάνδαλο του Χόλιγουντ - Δολοφόνησε τον εραστή της μητέρας της

O ρόλος του Σον Κόνερι στην τραγική ιστορία της Lana Turner

H Lana Turner και ο Σον Κόνερι (Sean Connery) ήταν ένα από τα πιο γοητευτικά και ταιριαστά κινηματογραφικά ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Μάλιστα, σαν σήμερα είχαν εντυπωσιάσει με την εμφάνισή τους στην πρεμιέρα της ταινίας «Another Time, Another Place», στο Λονδίνο.

«Ήσουν ο καλύτερος»: Οι James Bond αποτίουν φόρο τιμής στον Sean Connery

H Lana Turner και ο Sean Connery στην πρεμιέρα της ταινίας «Another Time, Another Place»

Σον Κόνερι: Ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών ξεκίνησε ως γαλατάς

Υπάρχει, όμως, και μια σκοτεινή ιστορία πίσω από τους συγκεκριμένους ηθοποιούς, που πολλοί δεν τη γνωρίζουν.

Πέθανε ο Σον Κόνερι

Η Lana Turner, που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας περισσότερο με τη σκανδαλώδη ζωή της παρά με τις ταινίες της, ήταν ζευγάρι με τον αρχιμαφιόζο Johnny Stompanato, γνωστό για τη βίαιη συμπεριφορά του.

Γνωρίστηκαν κι έκαναν σχέση, μόλις η ηθοποιός είχε χωρίσει από τον τέταρτο σύζυγό της. Ενώ η σχέση τους ξεκίνησε με λουλούδια και... διαμάντια, η ζήλια κυρίευσε τον Stompanato και οι εντάσεις μεταξύ τους ήταν συνεχείς.

Η Lana Turner με τον Stompanato σε ευτυχισμένες στιγμές

Η Lana Turner με τον Stompanato σε ευτυχισμένες στιγμές

Η Lana εκείνη την εποχή βρισκόταν στην Αγγλία για τα γυρίσματα της ταινίας «Another Time, Another Place» με συμπρωταγωνιστή τον Σον Κόνερι. Φήμες πως οι δυο τους έκαναν παρέα και εκτός δουλειάς, δειπνώντας σε ακριβά εστιατόρια της βρετανικής πρωτεύουσας, κυκλοφόρησαν γρήγορα από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες.

Έτσι λοιπόν, ο Stompanato ξαφνικά μια μέρα μπούκαρε στο πλατό, όπου γυριζόταν η ταινία, με όπλο απειλώντας να σκοτώσει τον ηθοποιό. Ο Κόνερι, όμως, φαίνεται πως είχε ήδη τον... James Bond μέσα του, αφού με μία κίνηση, που θα ταίριαζε στον κινηματογραφικό πράκτορα 007, του άρπαξε το όπλο από το χέρι και του γύρισε τον καρπό.

Aπό τότε τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι έγιναν ακόμη χειρότερα. Ο Stompanato απειλούσε συνεχώς πως θα τη σκοτώσει. Μια μέρα που την επισκέφτηκε σπίτι της, άρχισε πάλι να την απειλεί ότι θα της χάραζε το πρόσωπο και θα της κατέστρεφε την καριέρα....

Τότε η 14χρονη κόρη της ηθοποιού φοβήθηκε πως θα σκοτώσει τη μητέρα της και μόλις ο Stompanato άνοιξε την πόρτα, τον μαχαίρωσε και τον σκότωσε. Το σκάνδαλο που ξέσπασε στο Χόλιγουντ ήταν τεράστιο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top