Στη Δυτική Όχθη μεταβαίνει ο Στέφανος Κασσελάκης

Το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Αύριο και μεθαύριο ο Στέφανος Κασσελάκης θα πάει στη Δυτική Όχθη. Πρόκειται για ένα ταξίδι που πρώτο αποκάλυψε το Star. Για τις επαφές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, έχει αποκλειστικές πληροφορίες η Κατερίνα Τσαμούρη στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star με τον Σπύρο Λάμπρου.

Κασσελάκης: «Στερεότυπο ότι ένας Αριστερός δεν μπορεί να πλουτίσει»

O κ. Κασσελάκης αύριο φτάνει στο αεροδρομιο του Τελ Αβίβ. Την πρώτη ημέρα θα την περάσει στη Βηθλεέμ όπου θα συναντηθεί με μέλη της Παλαιστινιακής Αρχής, όχι πάντως με τον επικεφαλής Μαχμούντ Αμπάς, ο οποίος τελικά θα λείπει στο εξωτερικό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί και με μέλη της αντιπροσωπείας του ΟΗΕ. Θα δώσει, δηλαδή, έμφαση στον ανθρωπιστικό παράγοντα, κι ένα μήνυμα υπέρ της κατάπαυσης του πυρός.

Τη Δευτέρα θα δει στα Ιεροσόλυμα τον Πατριάρχη Θεόφιλο και μετά θα πάει στη Ραμάλα, όπου θα έχει επαφές με μέλη της PLO, της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

Θα ακολουθήσει περιήγηση στο μαυσωλείο του Αραφάτ και ύστερα θα επιστρέψει στη χώρα μας.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση τον επικρίνει επειδή δεν θα έχει επαφές και με Ισραηλινούς αξιωματούχους.

Από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του να διατηρήσει η Ελλάδα τη στρατηγική της σχέση με το Ισραήλ και πως είναι υπέρ της λύσης των δύο κρατών βάσει των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Απλώς αυτή τη στιγμή, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει κάποιος Ισραηλινός αξιωματούχος ή φορέας που να παρουσιάζει ένα εναλλακτικό στρατηγικό σχέδιο, μία στρατηγική εξόδου ώστε να σταματήσει το αιματοκύλισμα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top