Eπανήλθε ο Καλλιάνος με βολές κατά γιατρών στο θέμα του πατέρα του  

Τι αναφέρει σε νέα ανάρτηση μετά την απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη  

Ξέσπασε σε κλάματα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος, αναφερόμενος στην υγεία του πατέρα του. Μέσα από ανάρτηση, κατηγόρησε το νοσοκομείο ότι έδειξε ολιγωρία και ο πατέρας του διασωληνώθηκε, ενώ αυτός και ο γιατρός αδερφός του, ζητούσαν επίμονα να μπει σε μονάδα εντατικής. 

Ο Γιάννης Καλλιάνος ξεσπά: Aυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν

Η ιατρική συντάκτρια του Star Κατερίνα Παπακωστοπούλου μετέδωσε όλο το παρασκήνιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, καθώς υπήρξε και νέα ανάρτηση του βουλευτή.

Καλλιάνος: Τα μηνύματα στα social μετά το ξέσπασμα για τον πατέρα του

Όπως υπενθύμισε ο κ. Καλλιάνος,  ουσιαστικά κατήγγειλε το νοσοκομείο Αττικό και τους γιατρούς που ανέλαβαν τον πατέρα του, ότι δεν άκουσαν τις επίμονες εκκλήσεις τους να μπει σε μονάδα αυξημένης φροντίδας ή σε ΜΕΘ. Όπως ανέφερε χάθηκε χρόνος, οπότε ο πατέρας του τελικά βρέθηκε διασωληνωμένος στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση κι ενώ οι γιατροί τους έλεγαν ότι πηγαίνει καλά. 

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στήριξε πλήρως το προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ τόνισε πως η διαδικασία για να μπει κάποιος στη ΜΕΘ είναι πλήρως διαφανής. 

Η απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη στον Γιάννη Καλλιάνο

Η απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη στον Γιάννη Καλλιάνο 

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Γιάννη Καλλιάνο

Ο βουλευτής με νεότερη ανάρτησή του, απευθύνεται προς τον Υπουργό και του λέει πως δεν τα βάζει μαζί του αλλά με την ομάδα που ασχολήθηκε με τον πατέρα του. Προσθέτει πάντως ότι  δεν θα αφήσει το θέμα να περάσει έτσι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top