«Κόπηκαν» οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές 

Με απόφαση του Αρείου Πάγου - Επίθεση Στίγκα κατά Μητσοτάκη

«Κόπηκε» ο συνδυασμός των Σπαρτιατών από τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με απόφαση του αρμόδιου τμήματος του Αρείου Πάγου. 

«Κόπηκαν» οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές 

«Κόπηκαν» συνολικά 15 κόμματα ή συνδυασμοί. Τα 14 από αυτά, πλην των Σπαρτιατών δηλαδή, δεν είχαν καταθέσει το παράβολο των 20.000 ευρώ για τη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές με αποτέλεσμα να μην εγκριθεί η κάθοδός τους σε αυτές.  

Ευρωεκλογές: Ζητά τον αποκλεισμό των «Σπαρτιατών» και η ΝΔ

Στο επίκενετρο του ελέγχου του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου βρισκόταν σχετικά με τους Σπαρτιάτες και το αν πραγματικός τους αρχηγός είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης 

Μάλιστα για το ίδιο θέμα είχε δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος ο Η. Κασιδιάρης, σχετικά με την κατηγορία ότι υπήρξε ο ηθικός αυτουργός στην εξαπάτηση των εκλογέων που ψήφισαν το κόμμα των Σπαρτιατών. 

Κασιδιάρης: Έδωσε εξηγήσεις για τους Σπαρτιάτες στον Άρειο Πάγο ως ύποπτος

Επίθεση Στίγκα κατά Μητσοτάκη 

Ο πρόεεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στιγκας απέδωσε σε δήλωσή του τον αποκλεισμό του κόμματος του από τις ευρωεκλογές σε «δυνάμεις του σκότους» και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Δικαιοσύνη αλλά και στον πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι «η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έκανε αυτό που είπε ο αρχιερέας της διαπλοκής Κυριάκος Μητσοτάκης». 



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top