Ξύλο στη Βουλή: Η πρώτη αντίδραση Βελόπουλου και Στίγκα

«Μειράκια του βίου της πολιτικής συμπεριφέρονται με βία»

Μετά τις πρωτοφανείς εικόνες που καταγράφηκαν σήμερα στη Βουλή, όταν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», Β. Γραμμένο, άμεση ήταν η αντίδραση του Κυριάκου Βελόπουλου. 

Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος γρονθοκόπησε τον Γραμμένο - Απίστευτες εικόνες

«Είναι αδιανόητο, μειράκια του βίου της πολιτικής, να συμπεριφέρονται με βία ως προβατόσχημοι λύκοι. Δικαιολογίες μπορεί να βρει ο καθένας όσες θέλει […]», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Ξέρετε ποια η διαφορά του ανθρώπου από τα υπόλοιπα ζώα; Τα ζώα αν τα πειράξεις μπορεί να αντιδράσουν. Ο άνθρωπος όμως διαφέρει στο μυαλό, την κρίση και τη λογική, που κάποιοι δεν διαθέτουν εδώ μέσα, δυστυχώς».

«Είναι βάρβαρο. Είμαστε άνθρωποι έχουμε παρορμητισμούς αλλά είναι βαρβαρότητα να χτυπάς συνάνθρωπό σου», κατέληξε. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», καταδίκασε την επίθεση του κ. Φλώρου εναντίον του βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης».

«Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτό το γεγονός, όπως καταδικάζουμε και τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται. Είναι απαράδεκτο, συμφωνώ απόλυτα με τον πρόεδρο της Βουλής, να δοθεί μεγαλύτερη ποινή, ώστε να μην υπάρχουν αυτά τα άθλια περιστατικά εδώ μέσα», είπε μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top