Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος γρονθοκόπησε τον Γραμμένο - Απίστευτες εικόνες

Την αποπομπή του από την Βουλή αποφάσισε ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου

Σε ρινγκ μετατράπηκε η Βουλή, όταν βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» δέχθηκε επίθεση από βουλευτή των «Σπαρτιατών».

Ξύλο στη Βουλή - Φλώρος εναντίνο Γραμμένου

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Γραμμένος, δέχθηκε μπουνιά από τον ανεξάρτητο πρώην βουλευτή των «Σπαρτιατών», Κωνσταντίνο Φλώρο. 

Ο βουλευτής Φλώρος επιτέθηκε στον βουλευτή Γραμμένο 2

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο βουλευτές είχαν μια έντονη στιχομυθία μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το αίτημα άρσης της ασυλίας του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκου Βελόπουλου.

Το αίτημα κατατέθηκε στη Βουλή, μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή Κ. Φλώρου σχετικά με ανώνυμους λογαριασμούς στο Twitter, που τον υβρίζουν. Σημειώνεται ότι ο πατέρας του βουλευτή παλαιότερα ήταν στέλεχος της «Ελληνικής Λύσης».

Ξύλο στη Βουλή - Φλώρος εναντίνο Γραμμένου 3

Την ώρα λοιπόν που εξελισσόταν η συζήτηση, ο εκπρόσωπος της «Ελληνικής Λύσης», Κ. Χήτας είπε ότι είναι υπέρ της άρσης ασυλίας, προσθέτοντας πως, κατά τη γνώμη του, δεν σχετίζεται ο κ. Βελόπουλος με τη μήνυση. Τότε ο κ. Φλώρος του είπε «αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο».

ξύλο στη Βουλή 4

Μετά από αυτή την παρέμβαση, ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης», Βασίλης Γραμμένος, φέρεται να επιτέθηκε φραστικά στον κ. Φλώρο, λέγοντάς του «εσένα θα σου γα... τη μανούλα, θα σε στείλω φυλακή με βραχιολάκια».

Ξύλο στη Βουλή - Φλώρος εναντίνο Γραμμένου 5

Αυτό ήταν που έκανε έξαλλο τον ανεξάρτητο βουλευτή, ο οποίος απάντησε στον κ. Γραμμένο «έλα έξω να μου τα πεις».

Ξύλο στη Βουλή - Φλώρος εναντίνο Γραμμένου 7

Ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κ. Φλώρος - Eurokinissi

Οι πιο ψύχραιμοι προσπάθησαν να συγκρατήσουν τον κ. Φλώρο, ωστόσο εκείνος έριξε γροθιά στη μύτη του κ. Γραμμένου, με αποτέλεσμα να ματώσει. Ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

ξύλο στη Βουλή 7

Αποβάλλεται από τη Βουλή ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βουλή Κωνσταντίνου Τασούλα, ο οποίος αποφάσισε την αποπομπή 15 ημερών για τον Κωνσταντίνο Φλώρο από τις εργασίες της Βουλής, ενώ υπάρχει και αίτημα για άρση ασυλίας.

ξύλο στη Βουλή 8

Ο Κ. Τασούλας ανέφερε πως αυτή η ποινή είναι «χάδι», αλλά το δικαιολόγησε καθώς σύμφωνα με τον ίδιο αυτό προβλέπεται από τον κανονισμό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top