Το παρασκήνιο της απόφασης Κασσελάκη για αποπομπή Παπανώτα  

Το τηλεφώνημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τη Σοφία Μπεκατώρου  

«Το θέμα είναι ιδιαίτερο ευαίσθητο και δεν χωράει καμία συζήτηση»: Με αυτά τα λόγια, όπως μετέδωσε η πολιτική συντάκτρια του Star, Ειρήνη Σαββοπούλου, ο Στέφανος Κασσελάκης έκλεισε το θέμα του Δημήτρη Παπανώτα,  μιλώντας με τους συνεργάτες του μόλις έφτασε στο γραφείο του στην Κουμουνδουρου.

Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι ξεχώρισαν στις εσωκομματικές   

Είχε ζητήσει με το που επέστρεψε στις 8.30 το πρωί από τις Ηνωμένες Πολιτείες να ενημερωθεί λεπτομερώς και κατά γράμμα για τις δηλώσεις του πρώην υποψηφίου ευρωβουλευτή, με την απόφαση για την καρατόμησή του να είναι σχεδόν μονόδρομος.

Στ. Κασσελάκης: Το τηλεφώνημα στη Σ. Μπεκατώρου

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες,  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο τηλέφωνο με την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου,  μετά την απόφασή του να δείξει την πόρτα εξόδου στο Δημήτρη Παπανώτα. «Είναι θέμα αρχών και  αξιών του ΣΥΡΙΖΑ» φέρεται να της είπε.

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη

Η κυρία Μπεκατώρου είχε  επικοινωνήσει με συνεργάτες του κ. Κασσελάκη  για να θέσει το θέμα των δηλώσεων του κ. Παπανώτα και τη δύσκολη θέση στην οποία την έφερνε αυτή η υπόθεση, καθώς η ίδια υπήρξε πρωταγωνίστρια του μεγάλου κινήματος  Me Too, τον χειμώνα του 2021.  

Πυρά Μπεκατώρου για γραμμή SOS: «Τους λες ''με σκοτώνουν'' και σου λένε...»

Έτσι, ενώ αρχικά η Κουμουνδούρου έδειχνε να καλύπτεται από την φράση «απολογούμαι»  που είχε πει ο κ. Παπανώτας σε διευκρινιστική του δήλωση, όπου είχε μιλήσει για «μοντιαζιέρα», τελικά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Στέφανο Κασσελακη, ο οποίος  γνωστοποίησε την απόφαση λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου,  στις 3 το μεσημέρι. 
Kασσελάκης: Θα ανακοινώσει πέντε νέους υποψηφίους για την Ευρωβουλή 

Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μένουν 5 ακόμη υποψηφιότητες να ανακοινωθούν από τον κ. Κασσελάκη:  4 γυναίκες και ένας άνδρας. Η παρουσίαση  όλων των υποψηφίων θα γίνει αύριο Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top