Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι ξεχώρισαν στις εσωκομματικές  

Kασσελάκης: Ευχαριστίες για τη μεγάλη συμμετοχή στις προκριματικές

Τα 63.000 μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν στις προκριματικές εκλογές, ανέδειξαν 35 υποψηφίους με την Κουμουνδούρου να μην κρύβει την ικανοποίηση της για τη συμμετοχή και τον Στέφανο Κασσελάκη να στέλνει από τη Νέα Υόρκη το δικό του μήνυμα.

Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ με Παπανώτα και Πανόπουλο!   

«Ομολογώ ότι δεν περίμενα τόσο μαζική συμμετοχή, αλλά την ευχόμουν. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ για να αλλάξουμε μαζί το αύριο. Γιατί αξίζουμε μια καλύτερη ζωή» αναφέρει ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του.  

Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι ξεχώρισαν 

Σύμφωνα με πληροφορίες στις πρώτες επιλογές των ψηφοφόρων στην Περιφέρεια Αττικής είναι ο ακαδημαϊκός Νικόλας Φαραντούρης, ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, ο δημοσιογράφος του Alpha Δημήτρης Παπανώτας και ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης.  

Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι ξεχώρισαν

Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι ξεχώρισαν

«Η συμμετοχή των δεκάδων χιλιάδων μελών και φίλων δεν μπορεί παρά να σηματοδοτήσει αντίστοιχη μεγάλη συμμετοχή στις ερχόμενες ευρωεκλογές. Άρα το μήνυμα είναι διττό: Δημοκρατία στο κόμμα, δημοκρατία στην κοινωνία» δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νικόλας Φαραντούρτης.   

Γυναικεία υπόθεση η μάχη στην Κεντρική Μακεδονία, με τη Δώρα Αυγέρη και την Δώρα Τσαμπάζη να κόβουν από τις πρώτες το νήμα, ενώ από την Κρήτη ξεχωρίζει ο ξάδερφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, γιατρός Βασίλης Κασσελάκης.   

Την Παρασκευή  η επίσημη ανακοίνωση όλων των υποψηφίων 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει κρατήσει 5 κενές θέσεις και στην εκδήλωση της Παρασκευής θα ανακοινώσει σε ποιους θα δώσει ο ίδιος το χρίσμα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top