Ευρωεκλογές: Γέμισαν από celebrities τα ψηφοδέλτια των κομμάτων 

Τα γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα που ρίχνονται στη μάχη της πολιτικής

Αν και το προηγούμενο διάστημα η  τάση που επικρατούσε  ήταν να μην γεμίσουν τα ευρωψηφοδέλτια με διάσημους υποψηφίους, τελικά  τα κόμματα δεν απέφυγαν την παλιά παραδοσιακή συνταγή των αναγνωρίσιμων προσώπων.  Αθλητές, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι και ηθοποιοί, διεκδικούν την ψήφο  για μια θέση στην Ευρωομάδα των κομμάτων που τους στηρίζουν. 

 Τηλεοπτικά πρόσωπα ρίχνονται  στη «μάχη» της πολιτικής  

Με δυνατό χαρτί την αναγνωρισιμότητα τους, πρόσωπα που έχουν γίνει γνωστά κυρίως από την τηλεόραση, ρίχνονται από τη μάχη της εικόνας στην μάχη της πολιτικής. Υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ, μεταξύ άλλων είναι και οι δημοσιογράφοι, παρουσιαστές Γιώργος Αυτιάς, Ελεωνόρα Μελέτη, Βίκυ Φλέσσα.

Οι δημοσιογράφοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ

Οι δημοσιογράφοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ 

 «Κύριε Πρόεδρε σας μεταφέρω ένα μήνυμα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού: Όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ»  ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς στην παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσσοτάκη.  

«Θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική, το οφείλω στις γυναίκες που δεν έχουν βήμα, στον εαυτό  μου και στην 6χρονη κόρη μου, να μάχεται  και να διεκδικεί» τόνισε  η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη,     

Ο σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας Ηλίας Τσαουσάκης δήλωσε στο Star για τη συγκεκριμένη τακτική των κομμάτων: «Είναι παλιά συνταγή και στοχεύει  να προσελκύσει ψηφοφόρους με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά νέους γυναίκες, ανθρώπους δηλαδή με απόσταση από πολιτική, που αναζητούν σημείο επαφής». Όσον αφορά  το αν είναι πετυχημένη συνταγή, ανέφερε: «Σε ένα βαθμό ναι και αυτό αποδεικνύεται από τους σταυρούς που  λαμβάνουν».

«Μεταγραφές» για την Ευρωβουλή: «Μυστικό» γεύμα Ανδρουλάκη - Ζαγοράκη 

Παρουσιαστές, ηθοποιοί, καλλιτέχνες και αθλητές στη μάχη των ευρωεκλογών 

Στον ΣΥΡΙΖΑ, «παίζουν δυνατά» στη μάχη του σταυρού  τα ονόματα του πρώην μπασκετμπολίστα   Νίκου Παππά, των δημοσιογράφων Δημήτρη Παπανώτα  και Δημήτρη Πανόπουλου, του ηθοποιού Μάριου Αθανασίου και του Νάσο Παπαργυρόπουλου. Για λόγους δεοντολογίας ο Δημήτρης Παπανώτας θα απέχει από τις πολιτικές συζητήσεις στην εκπομπή Ηappy Day του Alpha.

Τα τηλεοπτικά πρόσωπα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ  

Τα τηλεοπτικά πρόσωπα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ 

 Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε η εκτίμηση ότι τα κόμματα σε αυτές τις εκλογές θα ξέφευγαν από τη συνταγή των τηλεοπτικών προσώπων,  ωστόσο  το... «δόλωμα» της αναγνωρισιμότητας φάνηκε πιο ισχυρό.  

Ο Σάκης Αρναούτογλου,  μετεωρολόγος που έγινε γνωστός από την τηλεόραση είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ,  η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου με το ΚΚΕ και ο επίσης ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης με τη Νίκη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top