«Μεταγραφές» για την Ευρωβουλή: «Μυστικό» γεύμα Ανδρουλάκη - Ζαγοράκη 

Τα σενάρια και τα ονόματα για τα ευρωψηφοδέλτια των κομμάτων

«Μεταγραφές» που φέρνουν εσωκομματικές γκρίνιες, παρασκηνιακές ζυμώσεις, ονόματα - έκπληξη, αλλά και μυστικά ραντεβού: Απ' όλα έχει η προεκλογική περίοδος μέχρι την τελική διαμόρφωση των ψηφοδελτίων των κομμάτων για τις ευρωεκλογές.  

Για τα πρόσωπα που έχουν ήδη κλειδώσει και για τις αναπάντεχες επιστροφές που θεωρούνται δεδομένες,  αναφέρθηκε η Κατερίνα Τσαμούρη στο ρεπορτάζ του  κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.   

Oνόματα και σενάρια για τα ευρωψηφοδέλτια 

H ΝΔ θα ανακοινώσει ονόματα μετά το συνέδριο του Σαββατοκύριακου. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος ο ομογενής μας, Φρέντης Μπελέρης, ενώ αύριο θα έχουμε νέες ανακοινώσεις και από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Μυστικό»  γεύμα Ανδρουλάκη- Ζαγοράκη στη Δροσιά  

Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ, το Σάββατο ο Νίκος Ανδρουλάκης έφαγε σε γνωστό εστιατόριο με θαλασσινά στη Δροσιά, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Όπως ανέφερε η Κ. Τσαμούρη είναι διασταυρωμένες οι πληροφορίες του Star κι ας μην το επιβεβαιώνουν από τη Χαριλάου Τρικούπη. Ο λόγος ότι παραμένουν οι ενστάσεις σημαντικών στελεχών, όπως του Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος μολονότι δεν κατεβαίνει ευρωβουλευτής, διαφωνεί με τυχόν υποψηφιότητα του κ. Ζαγοράκη επειδή ήταν ευρωβουλευτής της ΝΔ και στο παρελθόν είχε διαγραφεί.  

Για το «πράσινο»  ευρωψηφοδέλτιο έχουν επίσης «κλειδώσει’  τα ονόματα του πρώην υπουργού Φίλιππου Σαχινίδη και του Ανδρέα Σπυρόπουλου. 

Η Νέα Αριστερά ανακοίνωσε από την πλευρά της 10 ονόματα. Μεταξύ αυτών, του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου επί ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη και του Στέλιου Κούλογλου (ο οποίος υπήρξε ευρωβουλευτής)  με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Σακελλαρίδης και Κούλογλου στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Η απόπειρα επιστροφής του  Αλέξη Γεωργούλη 

Τέλος, ο Αλέξης Γεωργούλης, με δεδομένο ότι δεν έχει υπάρξει ποινική δίωξη σε βάρος του μετά τις καταγγελίες για κακοποίηση, δηλώνει ηθικά και νομικά ελεύθερος να κατέβει στις ευρωεκλογές.

Αλέξης Γεωργούλης: Με ποιο κόμμα σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος ευρωβουλευτής

Αλέξης Γεωργούλης: Με ποιο κόμμα σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος ευρωβουλευτής 

Όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν τον ενέταξε στα ψηφοδέλτιά του, αλλά με το «Πράσινο Κίνημα», ένα κόμμα το οποίο συνδιοικείται από δύο συμπροέδρους, την κ.Ακρίβου και τον κ. Καλογράνη, το οποίο δηλώνει ότι έχει προτεραιότητα την οικολογική και ψηφιακή μετάβαση της κοινωνίας. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top