Μητσοτάκης: Θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο για να υπερασπιστώ τη Μαρέβα

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού στους ισχυρισμούς της Έλενας Ακρίτα

Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Με μια προσωπική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε θέση σε όσα ισχυρίστηκε η Έλενα Ακρίτα για τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και την απόφασή της να κινηθεί νομικά εναντίον της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μήνυση και αγωγή Μαρέβας Μητσοτάκη κατά Έλενας Ακρίτα 

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στην ανάρτησή του στο Facebook ο πρωθυπουργός, στέκεται στο πλευρό της συζύγου του και θα παραστεί ως μάρτυρας στο δικαστήριο για να την υπερασπιστεί.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρωθυπουργού: 

«Γράφω αυτήν την ανάρτηση ως σύζυγος και όχι ως Πρωθυπουργός. Από την ημέρα της εκλογής μου ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά. Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά.

Όμως αντέξαμε, και προς στιγμήν νομίσαμε ότι τουλάχιστον αυτή η φάση της πολιτικής τοξικότητας έχει παρέλθει. Μέχρι που η Μαρέβα ξαναέγινε πρωτοσέλιδο με ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα. Για να ακολουθήσει μια χυδαία και απρόκλητη ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση. 

H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου».

Μήνυση κατά της Έλενας Ακρίτα καταθέτει η Μαρέβα Μητσοτάκη

Αγωγή και μήνυση κατά της κας Ακρίτα καταθέτει η Μαρέβα Μητσοτάκη, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, στην οποία αναφέρεται:

«Σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της Βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της. 

Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της».

Έλενα Ακρίτα

Έλενα Ακρίτα / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Η ανακοίνωση ήρθε μετά τις δύο αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα, το τελευταίο 24ωρο στις οποίες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για περίεργες μπίζνες της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, για πολιτικά παιχνίδια και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Η κα Ακρίτα απάντησε ότι θα ζητήσει η ίδια την άρση ασυλίας της και ότι θα χαρεί να τα πει στις δικαστικές αίθουσες με την κυρία Μητσοτάκη.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top