Μήνυση και αγωγή Μαρέβας Μητσοτάκη κατά Έλενας Ακρίτα 

Για όσα έγραψε εναντίον της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα social media     

Το ρεπορτάζ του Star για τα όσα υποστηρίζει η κυβέρνηση σχετικά με τη στοχοποίηση της συζύγου του Πρωθυπουργού, Μαρέβας Μητσοτάκη   

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη στρέφεται κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, με μήνυση αλλά και με αγωγή, για όσα έγραψε η κυρία Ακρίτα στα social media, τα οποία χαρακτηρίζει συκοφαντικά.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού ανακοίνωσε: 

«Σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της Βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της. 

Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της».

Δείτε την ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε την αντίδραση της συζύγου του Πρωθυπουργού:   


 

 

Η απάντηση της Έ. Ακρίτα: Θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε στην ανακοίνωση για μήνυση και αγωγή εις βάρος της, με νέα ανάρτηση στα social media, στην οποία αναφέρει:   

«Η Μαρέβα Μητσοτάκη δήλωσε ότι θα με μηνύσει. Την περιμένω και της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου. Εγώ δεν είμαι δειλή, δεν ιδρώνει το αυτί μου από απειλές και δεν κρύβομαι από κανέναν. Ίσα ίσα. 

Ανυπομονώ να βρεθούμε με την συζυγο του πρωθυπουργού και να μάς αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της ΝΔ πού από την τσέπη μας πληρώσαμε οι Έλληνες φορολογούμενοι. A bientot, madame».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top