Μαξίμου: Νέα «πρόσωπα - κλειδιά» μετά την παραίτηση Μπρατάκου - Παπασταύρου

Τα πρόσωπα αυτά θα συνδυάζουν πολιτικές και τεχνοκρατικές ικανότητες

Τους αντικαταστάτες των κυρίων Μπρατάκου και Παπασταύρου που εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση αναζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το πιθανότερο είναι να καταλήξει στους νέους του συνεργάτες μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Πρόσωπα που θα συνδυάζουν πολιτικές και τεχνοκρατικές ικανότητες και φυσικά θα είναι και απολύτως έμπιστα, αναζητά ο Πρωθυπουργός.

Μαξίμου: Οι αλλαγές στο επιτελείο του Πρωθυπουργού μετά τις παραιτήσεις

Σε αναζήτηση για νέα «πρόσωπα - κλειδιά» ο Μητσοτάκης 

Τα πρόσωπα αυτά αναζητούνται προκειμένου να αντικαταστήσουν τους κυρίους Μπρατάκο και Παπασταύρου, που είδαν την πόρτα της εξόδου από το Μέγαρο Μαξίμου, λόγω της συμμετοχής τους σε κοινωνική εκδήλωση, στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία για τον οποίον μάλιστα η Κυβέρνηση έλεγε ότι πάει να τη ρίξει.

Μητσοτάκης από Μοσχάτο: «Λογοδοτούμε μόνο στον ελληνικό λαό»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου Κώστα Συμεωνίδη για το δελτίο ειδήσεων του STAR, με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι θα αντικατασταθεί ουσιαστικά μόνο ο μέχρι πρότινος διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γιάννης Μπρατάκος, ενώ τις αρμοδιότητες του Σταύρου Παπασταύρου θα μοιραστούν, ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης και ο γενικός γραμματέας Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων της κυβέρνησης Στέλιος Κουτνατζής. Το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον κ. Μπρατάκο πάντως, δεν θα έχει τίτλο υφυπουργού και θα είναι μάλλον απλός τεχνοκράτης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top