Μητσοτάκης από Μοσχάτο: «Λογοδοτούμε μόνο στον ελληνικό λαό»

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την περιοδεία του εν όψει των ευρωεκλογών

Ξεκάθαρο μήνυμα, με πολλούς αποδέκτες, ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποκύψει σε εκβιασμούς και πιέσεις, έστειλε για μια ακόμα φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας το μεσημέρι στο Μοσχάτο. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο δυστύχημα των Τεμπών, τονίζοντας ότι η αντιπολίτευση θέλει να εργαλειοποιήσει μια εθνική τραγωδία για να αποκομίσει κομματικά οφέλη.    

Μητσοτάκης: Ο κατώτατος μισθός αυξάνεται στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου

Μητσοτάκης: «Δε συγκυβερνούμε με κανέναν»

Από το Μοσχάτο, όπου έκανε σήμερα περιοδεία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν καταλαβαίνει από εκβιασμούς και πιέσεις και ότι δεν συγκυβερνά με κανέναν.  

«Προχωράμε, παρά τους εκβιασμούς και τις πιέσεις, λογοδοτούμε μόνο στον λαό. Δε συγκυβερνούμε με κανέναν. Ασυμβίβαστα θα προχωρήσουμε», είπε ο πρωθυπουργός από το Μοσχάτο όπου βρέθηκε. 

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για την τραγωδία των Τεμπών, εξαπολύοντας νέα «πυρά» κατά της αντιπολίτευσης.  

Μητσοτάκης: «Δε ντρέπεστε να λέτε ότι πείραξα τους  διαλόγους;»

«Η αντιπολίτευση εργαλειοποιεί μια εθνική τραγωδία, αναμοχλεύοντας τα ίδια και τα ίδια για να αποκομίσει πρόσκαιρα κομματικά οφέλη. Τους ενδιαφέρει μόνο πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης. Δε θα τους κάνουμε τη χάρη». 

Μητσοτάκης: «Δώστε μας δύναμη για να είμαστε με διαφορά πρώτοι στις Ευρωεκλογές»

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες να δώσουν στις ευρωεκλογές ισχυρή ψήφο στη Ν.Δ., ώστε ο ίδιος να μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερα με τις Βρυξέλλες για τη διάθεση πόρων προς την Ελλάδα.  

«Όσο κάποιοι διαγκωνίζονται για το ποιος θα είναι δεύτερος, δώστε μας δύναμε να είμαστε πρώτοι. Να κερδίσουμε δυναμικά και να προχωρήσουμε το έργο μας», πρόσθεσε.

Μητσοτάκης στο CTV: Η Ελλάδα έχει γυρίσει οριστικά σελίδα

Ο πρωθυπουργός μίλησε με πολλούς πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου, ενώ είχε ιδιαίτερη συνομιλία με μια γυναίκα που το παιδί της είναι γιατρός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top