Πρόταση μομφής: Επικοί καβγάδες με Ζ. Κωνσταντοπούλου και «παρατράγουδα» 

Διακοπή της συνεδρίασης γιατί κόλλησε στην κίνηση ο Χαρίτσης!  

Μέσα σε ένταση, λεκτικούς διαξιφισμούς αλλά και «παρατράγουδα» ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ η συνεδρίαση της Βουλής επί της πρότασης μομφής κομμάτων της αντιπολίτευσης κατά της Κυβέρνησης.   

Καραμανλής στη Βουλή: Δε θα κρυφτώ πίσω από καμιά βουλευτική ασυλία 

Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο κοινοβουλευτικός συντάκτης του Star Αντώνης Αντωνόπουλος, υπήρξε καθυστέρηση κατά τη σειρά των ομιλιών των πολιτικών αρχηγών από το μεσημέρι και μετά.

«Κόλλησε» στην κίνηση ο Χαρίτσης -  Κώλυμα δήλωσε η Κωνσταντοπούλου

Τί συνέβη;

Όπως συγκεκριμένα ανέφερε, μετ’ εμποδίων και με πρωτοφανείς  διακοπές  στον τελευταίο κύκλο των ομιλών των πολιτικών αρχηγών εισήλθε η συνεδρίαση για την πρόταση μομφής στην τελική ευθεία. Οι πολιτικοί αρχηγοί αρχίσαν  να μιλούν στις 5 μ.μ.  αλλά η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε κώλυμα ότι δεν μπορούσε να προσέλθει πριν τις 6! 

Στην ολομέλεια η πρόταση μομφής του ΠΑΣΟΚ κατά της Κυβέρνησης

Μίλησαν ο κ. Στίγκας και ο κ. Νατσιός και μετά υπήρξε πάλι διακοπή γιατί «κόλλησε»  στην κίνηση ο Αλέξης Χαρίτσης. Όταν ολοκληρώθηκε η δική του ομιλία είχαμε νέα διακοπή μέχρι να προσέλθει  η κ. Κωνσταντοπούλου! Οπότε η συζήτηση «έπεσε έξω» τουλάχιστον ως προς τον αρχικό σχεδιασμό του χρόνου ολοκλήρωσής της. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί την ομιλία του Πρωθυπουργού  Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε να καταλήξουμε στην ονομαστική ψηφοφορία που έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Κόλλησε στην κίνηση ο Α. Χαρίτσης - Δήλωσε κώλλυμα η Ζ. Κωνσταντοπούλου

Κόλλησε στην κίνηση ο Α. Χαρίτσης - Δήλωσε κώλλυμα η Ζ. Κωνσταντοπούλου  

Επικοί  καβγάδες με πρωταγωνίστρια τη Ζ. Κωνσταντοπούλου

Το θερμόμετρο ήταν στα ύψη σήμερα και χθες με πρωταγωνίστρια επικών καβγάδων τη  Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τον προεδρεύοντα Θανάση Μπούρα να φτάνει στο σημείο να της πει ότι «μας σπάσατε τα νεύρα»!  

Εξεταστική για Τέμπη: Μπήκε η Κωνσταντοπούλου και διακόπηκε η συνεδρίαση!

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας τα έβαλε δύο φορές με τον πρώην υπουργό Κώστα Καραμανλή, τους υπουργούς Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη που τον υπερασπίστηκαν, ενώ ξεσηκώθηκε πολλές φορές η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας  για να την κατηγορήσει  ότι φέρεται σαν εισαγγελέας.  Αυτό είπαν και οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης για να τους απαντήσει ότι «νιώθετε ένοχοι και για αυτό με βλέπετε σαν εισαγγελέα». 

Σήμερα η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας προσήλθε με ένα μεγάλο πακέτο χαρτιά στο βήμα της Βουλής,  με το οποίο επιχείρησε να τεκμηριώσει τις κατηγορίες της κατά της κυβέρνησης
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top