Καραμανλής στη Βουλή: Δε θα κρυφτώ πίσω από καμιά βουλευτική ασυλία 

Αντιπαράθεση Άδωνη Γεωργιάδη με Ζωή Κωνσταντοπούλου 

«Δε θα κρυφτώ πίσω από καμιά βουλευτική ασυλία για τα Τέμπη» τόνισε ο πρώην Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής στη Βουλή, κατά τη συζήτηση επί της προτάσεως δυσπιστίας της αντιπολίτευσης, η οποία χαρακτηρίσθηκε από ένταση και αντιπαραθέσεις.   

Φαραντούρης (ΣΥΡΙΖΑ): Η Ευρωπαία Εισαγγελέας να ρίξει την Κυβέρνηση!  

«Δεν λέω ότι τα κάναμε όλα σωστά», είπε ο κ. Καραμανλής, ο οποίος αν και απέφυγε τη λέξη «συγγνώμη» τόνισε απευθυνόμενος στις οικογένειες των θυμάτων:        

«Σκύβω με σεβασμό στις οικογένειες των θυμάτων, κανείς, πόσο μάλλον εγώ δεν μπορώ να νοιώσω τον πόνο για την απώλειά τους δήλωσε. Απόλυτος σεβασμός, όμως, σημαίνει και συνειδητή αποχή από την εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου. Κανείς σε αυτή την αίθουσα δεν επιθυμεί να λάμψει η αλήθεια περισσότερο από εμένα. Κανείς μας, πόσο μάλλον εγώ δεν μπορώ να νοιώσω τον πόνο και το κενό της απώλειάς τους». 

Πρόταση μομφής: Θα μιλήσει στη συζήτηση ο πρώην Υπουργός Καραμανλής

Ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ακόμη ότι «εγώ ο ίδιος είχα προτείνει να γίνει προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη, θεσμικά στη Βουλή, όχι στα λαϊκά δικαστήρια. Δεν θα κρυφτώ πίσω από καμιά βουλευτική ασυλία».      

Αντιπαράθεση με τη Ζ. Κωνσταντοπούλου  

Κατά την ομιλία του πρώην Υπουργού Μεταφορών, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε επεισόδιο με τους βουλευτές της ΝΔ και τον Υπουργό  Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, όταν απευθυνόμενη στον Κ. Καραμανλή είπε ότι «σας βλέπω που κουνάτε το κεφάλι περιμένω να κουνήσετε και το δάχτυλο».  Ξέσπασαν σε φωνές οι βουλευτές της ΝΔ ενώ παρενέβη και ο  προεδρεύων αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά  ότι έχει επιλέξει τον ρόλο της εθνικού εισαγγελέα και όχι της πολιτικού.

Αντιπαράθεση Γεωργιάδη με Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

Αντιπαράθεση Γεωργιάδη με Κωνσταντοπούλου στη Βουλή 

«Μάλλον νιώθετε ένοχοι και για αυτό με βλέπετε σαν εισαγγελέα»  ανταπάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου. 

Κασσελάκης: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε».

Με μια καυστική ανάρτηση στο X σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης την ομιλία του Κ. Καραμανλή στη Βουλή:   

 

«Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε».

Το παρατεταμένο όμως χειροκρότημα όλων των βουλευτών της ΝΔ δείχνει το συνολικό πολιτικό τους μέγεθος. 

Γίγαντες στη συγκάλυψη, νάνοι στη συναίσθηση.
Είναι πλέον συνυπεύθυνοι.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top