Κασσελάκης: Το video για τον Στρατό με τη μαμά να λέει «ζακέτα να πάρεις»!

H προετοιμασία για τον Στρατό στο Tik Tok  

Tο πρώτο του βίντεο στο Tik Tok μετά την παρουσίασή του  στο στρατόπεδο της Θήβας ανέβασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στο Tik Tok.  

O Στ. Κασσελάκης εμφανίζεται να «αυτ-τρολάρεται» λέγοντας «πριν απολυθώ -από τον στρατό, όχι απ’ το κόμμα» και να προετοιμάζεται για την πρώτη διανυκτέρευση στο στρατόπεδο του ΚΕΠΒ. 

Ο Στ. Κασσελάκης ενώ περνάει την πύλη του στρατοπέδου της Θήβας

Ο Στ. Κασσελάκης ενώ περνάει την πύλη του στρατοπέδου της Θήβας    

«Μην ανησυχείτε, έχω συνεργάτες, εγώ είμαι στρατό», διευκρινίζει  στη λεζάντα, για  να μην υπάρξει παρανόηση ότι βγάζει βίντεο μέσα από το στρατόπεδο της Θήβας.

Η στιγμή που ο Κασσελάκης περνάει την πύλη του στρατοπέδου 

Μητέρα Κασσελάκη: «Να πάρεις ζακέτα να μην κρυώνεις»

«Μαμά, έχω φουλ πρόγραμμα, παρουσιάζομαι» εμφανίζεται να  απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης στη μητέρα του, όταν τον καλεί στο τηλέφωνο για να του  πει ότι θέλει να τον ξεπροβοδίσει στο στρατόπεδο ο πατέρας του και στη συνέχεια του εύχεται «καλή θητεία».

Παρουσιάσθηκε ο Κασσελάκης: Η βόλτα στη Θήβα και τα δώρα πριν μπει φαντάρο

«Αυτό είναι για να γυαλίζω τα άρβυλα και να είμαι προβλεπέ και όχι μόνο προβεβλημένος» σχολιάζει ο ίδιος, με τη μητέρα του να παρεμβαίνει:  

«Σου έχει ετοιμάσει και ο μπαμπάς σου μια τσαντούλα, με ρούχα, να πάρεις καμιά ζακέτα, να μην κρυώνεις» .

Ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάζεται στο στρατόπεδο της Θήβας

Ο Στ. Κασσελάκης παρουσιάζεται στο στρατόπεδο της Θήβας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  εμφανίζεται ακόμη στο video να ανοίγει τις τσάντες, να μετρά τις κάλτσες του στρατού και  να δείχνει στην κάμερα το γυαλιστικό για τα άρβυλα.

Ετοιμάζεται όμως και για να πάρει μαζί του  ξυριστικά και... χαρτί τουαλέτας, αναρωτώμενος: «Καλά, δεν έχει ο στρατός χαρτί τουαλέτας;». 

Δείχνει ακόμη την ταυτότητά του και ζητά από τον κόσμο να κοιμάται ήσυχος τα βράδια:  «Οι Ένοπλες Δυνάμεις υπηρετούν τον σκοπό τους και τις τιμούμε. Άρα να κοιμάστε ήσυχοι κάθε βράδυ»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top