ΣΥΡΙΖΑ: «Φουντώνει» το παρασκήνιο - Υπογραφές για την αναβολή των εκλογών

Η αινιγματική ανάρτηση Κασσελάκη για τους «υπονομευτές»

Εκρηκτικό είναι το παρασκήνιο στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν αναβολή της εκλογής νέου προέδρου, λίγους μήνες μάλιστα πριν τις Ευρωεκλογές. Αυτή την ώρα μαζεύονται υπογραφές που υποστηρίζουν την αναβολή.

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 100 υπογραφές με τον πρόεδρο της ΚΟ Σωκράτη Φάμελλο, να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «δεν θα ήθελα να ξαναμπλέξουμε σε αυτή την ιστορία γιατί έχουν ευρωεκλογές μπροστά μας».

ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη για την ηγεσία

Αναβολή εκλογής ζήτησε και ο Όθωνας Ηλιόπουλος, ενώ αντίστοιχο είναι το κλίμα που διαμορφώνεται στην πλειοψηφία των συνέδρων. Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε να υπογράψει, ξεκαθαρίζοντας ότι «Οι εκλογές πρέπει να γίνουν». «Θα μείνω στο κόμμα ό,τι και να γίνει. Δεν πρόκειται να γίνω Ιφιγένεια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Κασσελάκης: Η ανάρτησή του για τους «υπονομευτές»

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε: «Ας το καταλάβουν όλοι καλά: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί. Δεν το επιτρέπει η ηθική του κόσμου της Αριστεράς».

Για να συμπληρώσει πως «αν δεν είμαι εγώ απέναντι στους νέους επίδοξους υπονομευτές, θα είναι κάποιος άλλος. Εκείνοι θα τον λένε «ουρανοκατέβατο», όμως θα τον έχει φέρει η κοινωνία, όπως έφερε εμένα. Η κοινωνία με έφερε εμένα».

Αυτό που αναμένουν είναι το εάν η Όλγα Γεροβασίλη ανακοινώσει τελικά την υποψηφιότητά της. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην ομιλία της αντιπροέδρου της Βουλής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 το απόγευμα.

Δείτε ολόκληρο το μσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top