Σακελλαρίδης: Τι είπε συγκινημένος για την επιστροφή του στην πολιτική 

Η συνάντηση με Χαρίτση και το αξίωμα που αναλαμβάνει στη Νέα Αριστερά      

Mετά από σχεδόν 9 χρόνια αποχής, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος  είχε παραιτηθεί τον Νοέμβριο του 2015  από  κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, επέστρεψε στην πολιτική και ανακοίνωσε την συμμετοχή του στο κόμμα της Νέας Αριστεράς.  


Επιστρέφει στην πολιτική ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Αναλαμβάνει ένα νευραλγικό πόστο, αυτό του υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι και υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις εκλογές του Ιουνίου. Συναντήθηκε στη Bουλή με τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος τον καλωσόρισε και είπε ότι είναι ώρα για συνένωση δυνάμεων. 

H συνάντηση Χαρίτση - Σακελλαρίδη στη Βουλή

H συνάντηση Χαρίτση - Σακελλαρίδη στη Βουλή  

Συγκεκριμένα καλωσόρισε με «μεγάλη χαρά» στη Νέα Αριστερά τον «αγαπητό φίλο και σύντροφο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τονίζοντας ότι «είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ευθύνη η Νέα Αριστερά να αποτελέσει την πειστική και αξιόπιστη διέξοδο που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία». «Τώρα είναι ώρα της συνένωσης δυνάμεων, τώρα είναι η ώρα της ενεργούς συμμετοχής», είπε, ανακοινώνοντας ότι όπως συμφώνησαν, «ο Γαβριήλ μπαίνει στην πρώτη γραμμή και αναλαμβάνει τον κρίσιμο ρόλο του υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς».

Η απάντηση του Τσίπρα για το δείπνο με τον Σακελλαρίδη στη Νέα Σμύρνη

Η θερμή υποδοχή του Γ, Σακελλαρίδη από τον Α. Χαρίτση στη γραφεία της Νέας Αριστεράς στη Βουλή

Η θερμή υποδοχή του Γ, Σακελλαρίδη από τον Α. Χαρίτση στη γραφεία της Νέας Αριστεράς στη Βουλή  

Ο κύριος Σακελλαρίδης  εμφανίστηκε συγκινημένος βλέποντας δημοσιογράφους που γνώριζε από την προηγούμενη θητεία του, ενώ τόνισε ότι η Nέα Aριστερά και θέλει και μπορεί να σηκώσει το βάρος που της αναλογεί. 

Συγκρότηση ΚΟ με πρόεδρο Χαρίτση αποφάσισαν οι «11» του ΣΥΡΙΖΑ! 

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά για μένα μετά από πολλά χρόνια απουσίας, νιώθω ότι επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι», τόνισε. Ανέφερε πως θεωρεί ότι είναι χρέος του να το πράξει τώρα «σε μια περίοδο που συνολικά ο χώρος περνάει μια περίοδο κρίσης». Απηύθυνε με τη σειρά του «κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους που νιώθουν απογοήτευση από την πολιτική και έχουν απομακρυνθεί από αυτήν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, ακόμα κι όσοι νιώθουν ανησυχία απέναντι στην κυριαρχία της κυβέρνησης ή όσοι νιώθουν απογοήτευση από την απαξίωση της Αριστεράς».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top