Είδηση –«βομβα» από Δενδια: Συμπαραγωγή φρεγατών νέας γενιάς με ΗΠΑ!

Τι ανέφερε για την καταρχήν αποδοχή του ελληνικού αιτήματος     

Μια είδηση - «βόμβα» για το εξοπλιστικό πρόγραμμα της χώρας επεφύλασσε ο Νίκος Δένδιας, μετά τη συνάντησή του με τον Κύπριο ομόλογό του στο Πεντάγωνο. 

Δένδιας από τη Θράκη: «Θόλος» antidrone στην Ελλάδα

Όπως μετέδωσε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star ο αμυντικός συντάκτης Κώστας  Συμεωνίδης, τη σημαντική είδηση για την Άμυνα της χώρας και το Πολεμικό μας Ναυτικό αποκάλυψε ο  Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δενδιας στις δηλώσεις του.

 Η Ελλάδα, όπως είπε μπαίνει ως συμπαραγωγός στο πρόγραμμα των αμερικανικών φρεγατών νέας γενιάς κλάσης «Constellation». Ήδη συζητάμε με την Ουάσιγκτον και για τον κοινό σχεδιασμό των φρεγατών αυτών, οι οποίες είναι ακόμα σε φάση εξέλιξης. 

Δένδιας για το Πολεμικό Ναυτικό: Αυξάνονται τα χρήματα για τα στελέχη 

Πριν λίγες μέρες, στις 16 Ιανουαρίου, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού παρέλαβε σχετική επιστολή του Αμερικανικού Ναυτικού, καταρχήν αποδοχής του ενδιαφέροντός μας για τον σχεδιασμό και τη συμπαραγωγή επτά νέων φρεγατών κλάσης Constellation στα ελληνικά ναυπηγεία. Και όπως είπε ο Νίκος Δένδιας θα μπορούσε αυτό να αποτελέσει ένα τεράστιο άλμα και για τον ελληνικό Στόλο αλλά και για 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top