Δένδιας για το Πολεμικό Ναυτικό: Αυξάνονται τα χρήματα για τα στελέχη 

Στόχος η ναυπήγηση φρεγατών στη χώρα μας

Η Ελλάδα, θα υπερέχει στον αέρα, αφού θα πάρει τα μαχητικά 5ης γενιάς, F-35. Μέχρι τότε, το βάρος πέφτει στο Ναυτικό, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια να υπενθυμίζει ότι ουδέποτε ηττήθηκε και να προαναγγέλλει ναυπηγήσεις πλοίων στη χώρα μας.  

Δένδιας: «Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε τα F - 35» 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε τη φρεγάτα «Ύδρα»  που είναι κι η επικρατέστερη να σταλεί στην Ερυθρά Θάλασσα, με την ευκαιρία της τελετής παραλαβής καθηκόντων του Αρχηγού Στόλου από τον αντιναύαρχο Πολυχρόνη Κουλούρη στον Ναύσταθμο. 

Δένδιας: Η Ελλάδα στέλνει φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα

Ο κ. Δένδιας προανήγγειλε ότι θα αυξηθούν τα χρήματα που παίρνουν τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού. Αυτό θα γίνει με μείωση της φορολογίας του επιδόματος που ήδη παίρνουν. 

Πολεμικό Ναυτικό: Πώς θα αυξηθούν τα χρήματα για όσους υπηρετούν στον Στόλο

Πολεμικό Ναυτικό: Πώς θα αυξηθούν τα χρήματα για όσους υπηρετούν στον Στόλο

Δένδιας: Ουδέποτε ηττήθηκε το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό  

«Το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό βασίζεται σε μια στέρεη ιστορική παράδοση, ότι ουδέποτε ηττήθηκε! Πάνω σε αυτή τη στέρεη παράδοση, όμως, πρέπει να χτίσουμε το αύριο του Πολεμικού Ναυτικού» τόνισε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ανάγκη, στο πλαίσιο του «Ένοπλες Δυνάμεις 2030» να περάσει η χώρα μας στη ναυπήγηση δικού της σχεδιασμού ελληνικών φρεγατών, αντί να αγοράζει «νέα πλοία από το ράφι» .        

«Τρελάθηκαν» οι Τούρκοι με την αποστολή ελληνικής φρεγάτας από τον Δένδια

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top