«Ο Μητσοτάκης ήθελε Υπουργό τον Κασσελάκη» ισχυρίζεται ο διευθυντής του! 

Διαψεύδει ο Μαρινάκης: Αποκύημα φαντασίας Καπνισάκη και Κασσελάκη 

Στον ισχυρισμό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει στον Στέφανο Κασσελάκη να γίνει υπουργός στην πρώτη κυβέρνησή του, το 2019, προβαίνει ο Διευθυντής του Γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Καπνισάκης, στην εφημερίδα Documento.  

To πρώτο τετ α τετ Μητσοτάκη - Κασσελάκη στη Βουλή

Συγκεκριμένα ο κ. Καπνισάκης, στη συνέντευξή του στο Documento ισχυρίζεται ότι το 2019 ο κ. Μητσοτάκης με διαμεσολαβητή τον εκδότη ομογενειακής εφημερίδας στις ΗΠΑ και πρώην υφυπουργό Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη, πρότεινε στον κ.Κασσελάκη θέση υπουργού στην πρώτη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο νυν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε.

Βάζει «φρένο» στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ο Μητσοτάκης

Μαρινάκης: Δεν είναι καν παραποίηση της πραγματικότητας, είναι αποκύημα της φαντασίας 

Επιστημονική φαντασία χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης τα όσα υποστηρίζει ο κ. Καπνισάκης στη συνέντευξή του. «Δεν πρόκειται καν για παραποίηση της πραγματικότητας, αλλά για αποκύημα της φαντασίας του κ.Καπνισάκη και κατ' επέκταση του κ.Κασσελάκη» επισήμανε στον Σκάι 100,3.   

Στέφανος Κασσελάκης: Καταθέτει νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο

«Είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης», πρόσθεσε ο κ.Μαρινάκης  ο οποίος ανέφερε επίσης ότι «ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι στερείται σοβαρότητας αυτή η είδηση, που μας λέει ότι ο κ.Μητσοτάκης πρότεινε ένα υπουργείο, οποιασδήποτε περιγραφής, σε έναν άνθρωπο με βάση την αρθρογραφία του υπέρ του κ.Μητσοτάκη».  

Στην ερώτηση αν υπήρξε έστω επικοινωνία που παρερμηνεύθηκε, ο κ. Μαρινάκης απάντησε ότι αυτό που λέει ο κ. Καπνισάκης δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα.  

Διαψεύδει και ο Α. Διαματάρης

Ψευδή χαρακτηρίζει τον ισχυρισμό Καπνισάκη σε ανάρτησή του στα social media και ο Αντώνης Διαματάρης ο οποίος κατανομάζεται σατο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento  σαν διαμεσολαβητής στην πρόταση προς τον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει θέση υπουργού στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, το 2019. 

 

Στην ανάρτησή του αναφέρει ότι «τo δημοσίευμα της εφημερίδας Documento (έκδοση 6ης-7ης Ιανουαρίου 2024) ότι δήθεν εγώ πρότεινα στον κ. Στέφανο Κασσελάκη εκ μέρους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη θέση υπουργού μετά τις εκλογές του 2019 και εκείνος αρνήθηκε είναι απολύτως ψευδές. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας». 
 

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top