«Γκάζι» στις μεταρρυθμίσεις και το 2024 - Τα κρίσιμα νομοσχέδια του Γενάρη

«Πρεμιέρα» για επαναφορά τριετιών και αυξήσεις στο δημόσιο

Με καλά νέα για αρκετούς εργαζομένους ξεκινά η νέα χρονιά, καθώς εκτός από τις αυξήσεις σε δημοσίους υπαλλήλους, ξεπαγώνουν και οι τριετίες για εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα. Η κυβέρνηση θέλει να «τρέξει» το επόμενο διάστημα μια σειρά μεταρρυθμίσεων εξήγησε ο Γιώργος Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Σπύρο Λάμπρου.

Τιμολόγια ρεύματος: Ανακοινώθηκαν οι χρεώσεις του Ιανουαρίου

Παρά την ακρίβεια που εξακολουθεί, το 2024 ξεκινά με μια σειρά καλές οικονομικές ειδήσεις, κυρίως για τους εργαζομένους, είπε ο πολιτικός αναλυτής του Star. Για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, η επαναφορά των τριετιών είναι σημαντική και ισχύει για όσους αμοίβονται με τον κατώτατο μισθό.

Έχουν, όμως, λαμβάνειν και οι εργαζόμενοι του δημοσίου που παίρνουν αυξήσεις μισθών και επιδομάτων αλλά και οι φορολογούμενοι που έχουν παιδιά που θα δουν αυξημένο αφορολόγητο.

«Πρεμιέρα» για το 2024 με επαναφορά τριετιών και αυξήσεις στο δημόσιο

«Πρεμιέρα» για το 2024 με επαναφορά τριετιών και αυξήσεις στο δημόσιο / Kεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

ΟΠΕΚA: Τα νέα ποσά του 2024 για το Επίδομα Παιδιού

Τα κρίσιμα νομοσχέδια του Ιανουαρίου 

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που αύριο συγκαλεί τον πρώτο πρωινό καφέ της χρονιάς στο Μαξίμου, το μήνυμα είναι «γκάζι» στις μεταρρυθμίσεις και το 2024.

Τον Ιανουάριο θα ψηφιστούν 4 σημαντικά νομοθετήματα: Ποινικοί Κώδικες, Επιστολική Ψήφος για τις ευρωεκλογές, τα ιδιωτικά ΑΕΙ, αλλά και τα μέτρα για την αθλητική βία. 

Τα κρίσιμα νομοσχέδια του Ιανουαρίου 

Τα κρίσιμα νομοσχέδια του Ιανουαρίου / Kεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ο Άγιος Βασίλης φέρνει δώρα ύψους 2,7 δισ. τη νέα χρονιά

Έρχεται νομοσχέδιο για αυτοματοποιημένο μηχανισμό για την κατεδάφιση αυθαιρέτων

Εξάλλου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, στο Υπουργικό Συμβούλιο της επόμενης εβδομάδας θα παρουσιαστεί μια σημαντική μεταρρύθμιση για έναν αυτοματοποιημένο μηχανισμό για την κατεδάφιση νέων αυθαιρέτων. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top