Συνάντηση Ερντογάν στην Αθήνα με ψευτομουφτήδες και… Αταμάν!  

Στην πρεσβεία για τον Τούρκο Πρόεδρο ο προπονητής του Παναθηναϊκού  

Ο τελευταίος σταθμός της επίσκεψης του Ρετζίπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν το κτίριο της τουρκικής πρεσβείας στο κέντρο της Αθήνας. Ποιους είδε και τι συζήτησε αποκάλυψε ο πολιτικός συντάκτης του Star Αντώνης Αντωνόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Αναχώρησε ο Ερντογάν από την Ελλάδα  

Ερντογάν: Ποιους συνάντησε στην τουρκική πρεσβεία 

Στην τουρκική Πρεσβεία  ο Τούρκος πρόεδρος  συναντήθηκε με μέλη της  μουσουλμανικής κοινότητας της Θράκης και της «Άτυπης Μειονοτικής Συμβουλευτικής Επιτροπής». Έμεινε στην τουρκική πρεσβεία περίπου δυιο ώρες. 

Το μενού του γεύματος Μητσοτάκη - Ερντογάν και τα δώρα του Τούρκου Προέδρου

Με το που βγήκε από το θηριώδες αυτοκίνητο του, στην είσοδο της πρεσβευτικής κατοικίας,  τον  περίμεναν κάποιοι από τους καλεσμένους που του  επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. 

Θερμή υποδοχή στον Ερντογάν στην τουρκική πρεσβεία και από τους ψευτομουφτήδες

Θερμή υποδοχή στον Ερντογάν στην τουρκική πρεσβεία και από τους ψευτομουφτήδες    

Τον επισκέφθηκαν πολλοί. Ανάμεσά τους οι  δυο ψευτομουφτήδες Μουσταφά Τράμπα της Ξάνθης και Εμπρα Σερίφ  της Κομοτηνής, οι δυο μουσουλμάνοι βουλευτές της Νέας Αριστεράς, Φερχάτ Οζκιούρ και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, μέλη της οικογένειας του Αχμέτ Σαδίκ, ο Τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής  Αϊκού Τονάλ αλλά και ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναικού,  Εργκίν Αταμάν.  

«Σκούπα» στον Παναθηναϊκό με εντολή Αταμάν

Εργκίν Αταμάν: Η συνάντηση του προπονητή μπάσκετ του Παναθηναϊκού με τον Ερντογάν 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν είχε και ένα χαλαρό μπασκετικό τετ ατ τετ με τον κ. Ερντογάν, που ως γνωστόν του αρέσει το μπάσκετ και είναι και οπαδός της Φενερμπαχτσέ. Μάλιστα αποκάλυψε και ένα μυστικό: Ότι κατά την επίσκεψη που θα κάνει ο Πρωθυπουργός στην Τουρκία την άνοιξη θα παίξουν φιλικό αγώνα μπάσκετ με τον Τούρκο Πρόεδρο. 

«Ήρθα να τον επισκεφτώ. Αγαπά το μπάσκετ, αγαπά τα αθλήματα, δήλωσε ο Αταμάν για τη συνάντησή του με τον Ερντογάν».     

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top