ΣΥΡΙΖΑ:  Ποιοι θα ακολουθήσουν στη διάσπαση Σκουρλέτη – Βούτση  

Και ποιοι μένουν μέχρι να... φύγουν - Τι θα κάνει η Αχτσιόγλου

Το ερώτημα πόσοι θα ακολουθήσουν τους Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Βούτση στην αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και γιατί ο αρχηγός του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε αυτή την πολιτική «ντρίμπλα»,  με την ενεργοποίηση του δημοψηφίσματος, είναι το κυρίαρχο πλέον, μία ημέρα πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.      

«Βόμβα» στον ΣΥΡΙΖΑ: Aποχωρούν Βούτσης και Σκουρλέτης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star, αύριο, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής αναμένεται η αποχώρηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου και μελών της «Ομπρέλας», όπως οι Νίκος Φίλης, Δημήτρης Βίτσας, Ανδρέας Ξανθός. 

Τσακαλώτος: «Εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει περηφάνεια σ’ αυτό το κόμμα»

Ο κύβος ερρίφθη μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση των μελών της «Ομπρέλας»  στην Κεντρικη Επιτροπή, όπου δεν υπήρχε ενιαία στάση». 

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι φεύγουν μαζί με  Σκουρλέτη - Βούτση

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι φεύγουν μαζί με  Σκουρλέτη - Βούτση 

Υπήρξαν φωνές που υποστήριζαν πως έπρεπε να φύγουν πριν την συνεδρίαση, ώστε να δείξουν ότι φεύγουν μόνοι τους και όχι μετά από την πολιτική καταδίκη του Στέφανου Κασσελάκη. Υπερίσχυσε όμως η άποψη να τα «βροντήξουν»  και να φύγουν παρουσία των συντρόφων τους στην Κεντρική Επιτροπή.  

Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Δημοψήφισμα για τις διαγραφές ζητά ο Κασσελάκης

Τι θα κάνει η Έφη Αχτσιόγλου  

Πυρετώδεις ήταν οι συσκέψεις και στο στρατόπεδο της Έφης Αχτσιόγλου, με Αλέξη Χαρίτση,  Νάσο Ηλιόπουλο, Δημήτρη Τζαννακόπουλο να αποφασίζουν πως τη συγκεκριμένη στιγμή  δεν τίθεται θέμα αποχώρησής τους. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσουν κείμενο διαφωνώντας με την πολιτική και τη στρατηγική που ακολουθεί η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι παραμένουν - Τι θα κάνει η Αχτσιόγλου

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι παραμένουν προσωρινά - Τι θα κάνει η Αχτσιόγλου  

Το φιλί Κασσελάκη – Αχτσιόγλου που έγινε viral! 

Αυτά όμως ίσχυαν χθες και μένει να δούμε εάν η απόφαση Κασσελάκη για το δημοψήφισμα θα αλλάξει τα δεδομένα καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που είδαν πίσω από την κίνησή του μήνυμα σε αυτούς που μένουν. Και αυτό γιατί όπως λένε, «τι νόημα έχει να εξαγγέλλεις ένα εσωτερικό δημοψήφισμα για τις διαγραφές όταν τα προς διαγραφή  στελέχη σου, θα σου έχουν κουνήσει το μαντήλι». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top