Κεραμέως στο Star: Τι αλλάζει στην επιλογή διοικητών νοσοκομείων    

Μέχρι το τέλος του έτους η εφαρμογή του νέου νόμου 

Στον νέο τρόπο επιλογής στις Διοικήσεις στον Δημόσιο Τομέα, με προτεραιότητα στις Διοικήσεις των νοσοκομείων αναφέρθηκε η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, μετά τις νομοθετικές αλλαγές που έγιναν, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα.  

Κεραμέως: Το παράπονο των παιδιών της και το χόμπι που εγκατέλειψε

Απαντώντας στην ερώτηση της Μ. Ζαχαρέα για το πότε θα γίνουν  οι αλλαγές στα νοσοκομεία, η κυρία Κεραμέως απάντησε «πολύ άμεσα, ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε για αλλαγές στις Διοικήσεις μέχρι το τέλος του έτους» και ότι «ήδη ετοιμάζεται η προκήρυξη». 

«Μη με παρεξηγήσεις. Είσαι Αριστερός;» - Η απάντηση Κασσελάκη σε πολίτη

Όπως ανέφερε,  πλέον απαιτείται στα νοσοκομεία πτυχίο με συνάφεια με τη θέση, με τη διαδικασία να υπάγεται στο ΑΣΕΠ, ενώ θα υπάρχει αξιολόγηση σε ετήσια βάση, με μπόνους στην περίπτωση επίτευξης, αλλά και με δυνατότητα αντικατάστασης στην αντίθετη περίπτωση.

Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου: Παραιτήθηκε και ο νέος Διοικητής!  

Όσον αφορά την κριτική ότι ο Υπουργός θα μπορεί να επιλέγει όποιον θέλει μεταξύ τριών υποψηφίων, η κα Κεραμέως ανέφερε ότι και οι τρεις επιλέγονται από το ΑΣΕΠ και ότι όλοι έχουν συμφέρον να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Για αυτό τον λόγο ανέφερε η Υπουργός Εσωτερικών δημιουργείται και «δεξαμενή υποψηφίων».        
        
       
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top