«Μη με παρεξηγήσεις. Είσαι Αριστερός;» - Η απάντηση Κασσελάκη σε πολίτη

Τι διαβεβαίωσε τη γυναίκα που τον ρώτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Είσαι αριστερός;» φαίνεται να ρωτάει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη μια γυναίκα, κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», σε βίντεο που «ανέβασε» ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο X (twitter).

To πρώτο τετ α τετ Μητσοτάκη - Κασσελάκη στη Βουλή

Η γυναίκα βρισκόταν έξω από το νοσοκομείο  και ρώτησε συγκεκριμένα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:  «Μη με παρεξηγήσεις. Είσαι αριστερός;» 

«Ναι» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,  με τη γυναίκα να δίνει συνέχεια στη συνομιλία και να του ζητά «να κοιτάξει τον φτωχό λαό»

Στον Άρειο Πάγο ο Στέφανος Κασσελάκης

Απάντησε με τη σειρά του ο Στέφανος Κασσελάκης:  «Μόνο; Από δίπλα σε κάθε βήμα. Η πολιτική φιλοσοφία τους είναι από πάνω προς τα κάτω και να σε έχουν εξαρτημένη. Κατάλαβες; Να σου λέει πάρε κι ένα pass και πες ευχαριστώ. Είμαι δίπλα σου».

«Να 'σαι καλά, αγόρι μου» έκλεισε τη συνομιλία η γυναίκα. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο  Χ (πρώην Twitter):«Να σου κάνω μια ερώτηση, μη με παρεξηγήσεις. Είσαι Αριστερός;». Ο απλός, καθημερινός κόσμος ποτέ δε θέτει ένα ερώτημα με κακή πρόθεση. Είμαι εδώ για όλες τις απαντήσεις. Με καρδιά και με ιδεολογία μαζί». 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top