Κεραμέως: Το παράπονο των παιδιών της και το χόμπι που εγκατέλειψε

«Γιατί δουλεύεις τόσο, όλο λείπεις» - Η συνέντευξη της υπουργού Παιδείας

«Μπορούν να κάνουν όσες επιθέσεις θέλουν σε εμένα, αλλά όχι στην οικογένειά μου», είπε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως / Βίντεο: Alpha

«Έχουν γίνει απόπειρες να παρουσιαστώ με έναν τρόπο πολύ διαφορετικό απ’ ότι είμαι στην πραγματικότητα», είπε η Νίκη Κεραμέως, σε συνέντευξή της στο Happy Day στον Alpha.

Μιλώντας για αρνητικά σχόλια και ψεύδη, που της έχουν προσάψει, η υπουργός Παιδείας θυμήθηκε ένα περιστατικό: «Είχα πάει σε κηδεία και φορούσα ένα μαύρο φόρεμα, όπως θα πήγαινα σε μια κηδεία από σεβασμό στην οικογένεια του θανόντος. Την είχαν απομονώσει και έγραφαν "κοιτάξτε πως ντύνεται, συντηρητικά", θέλοντας να παρουσιάσουν την εικόνα μιας συντηρητικής γυναίκας. Η οποία, βέβαια, είναι αυτή που έβαλε όλως τυχαίως υποχρεωτικά τη σεξουαλική αγωγή στα σχολεία».

Δόμνα Μιχαηλίδου: Ο πατέρας μου είχε μείνει 50 κιλά στο τέλος

«Μπορούν να κάνουν όσες επιθέσεις θέλουν σε εμένα, είμαι δημόσιο πρόσωπο και εκτίθεμαι. Είναι άλλο αυτό και άλλο οι προσωπικές επιθέσεις στην οικογένεια», ξεκαθάρισε η κυρία Κεραμέως.

«Τα παιδιά μου μού λένε “γιατί δουλεύεις τόσο, όλο λείπεις”»

Όσον αφορά το ελεύθερο χρόνο της, η υπουργός Παιδείας τονίζει πως είναι λίγος και πως της λείπουν πολλά πράγματα: «Ο χρόνος με τον σύζυγό μου, με τα παιδιά μου. Στιγμές χαλάρωσης… Προσπαθώ γενικά να ξεκλέβω χρόνο».

Νίκη Κεραμέως: «Φέρνω νέο νομοσχέδιο κατά του σχολικού εκφοβισμού»

Όπως εξομολογείται, τα παιδιά της, δύο αγοράκια 4 και 6 ετών, της λένε «γιατί δουλεύεις τόσο πολύ, όλο λείπεις».

«Γιατί δουλεύεις τόσο πολύ, όλο λείπεις», λένε στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως τα δύο παιδιά της, 4 και 6 ετών / Βίντεο: Alpha

«Το καταλαβαίνω… Με στενοχωρεί πολύ. Δεν μπορώ να περάσω τις ώρες που θα ήθελα με τα παιδιά μου, όπως συμβαίνει σε κάθε σκληρά εργαζόμενο γονέα. Προσπαθώ, όταν μπαίνω στο σπίτι, να αφήνω στην άκρη το κινητό. Δεν το καταφέρνω πάντα», εξομολογείται, υπογραμμίζοντας πως σε κάθε περίπτωση «το σαββατοκύριακο θα κάνουμε ποδήλατο».

Ρέμος και Ρώμας έδωσαν το παρών στην κοπή της πίτας του Άδωνι

Απαντώντας στο εάν ο μεγάλος της γιος καταλαβαίνει τι δουλειά κάνει η μητέρα του, η υπουργός Παιδείας είπε: «Ο μεγάλος έχει καταλάβει πως ασχολούμαι με τα σχολεία της χώρας και πως η προσπάθεια που κάνω είναι για να γίνουν τα σχολεία καλύτερα».

Ποιο χόμπι άφησε αφού μπήκε στην πολιτική

Μιλώντας για τα πράγματα που τη χαλαρώνουν, η κυρία Κεραμέως είπε η γυμναστική, «είτε με τα παιδιά, είτε χωρίς τα παιδιά».

«Μου αρέσει το τρέξιμο και τα αθλήματα – παλιά έπαιζα βόλεϊ και μπάσκετ. Ένας ωραίος τρόπος χαλάρωσης είναι και το βιβλίο. Μου αρέσει και η φωτογραφία. Πριν ασχοληθώ με την πολιτική, φωτογράφιζα εθελοντικά γάμους και βαφτίσεις φίλων μου», σημείωσε.

Σάλος με πεταμένα ρούχα σε Περιφέρεια Αττικής που προορίζονταν για Τουρκία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top