Δόμνα Μιχαηλίδου: Ο πατέρας μου είχε μείνει 50 κιλά στο τέλος

«Θέλω οικογένεια και παιδιά – Θα έβγαινα με πολιτικό μου αντίπαλο»

«Θα έβγαινα με πολιτικό μου αντίπαλο. Δεν έχω βγει ακόμα αλλά ναι, θα έβγαινα», είπε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου / Βίντεο: Mega

Για τον πατέρα της, Αριστείδη Μιχαηλίδη, ο οποίος πέθανε πρόσφατα, αλλά και για πιο προσωπικές πτυχές του εαυτού της, μίλησε η Δόμνα Μιχαηλίδου στην εκπομπή «Night Out» του Mega βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου.

Όπως είπε, η υφυπουργός Εργασίας,  ο πατέρας της «έφυγε» από καρκίνο αλλά ήταν περήφανος μέχρι το τέλος, ενώ παραδέχτηκε ότι της λείπει περισσότερο το βραδινό του τηλέφωνο.

 

Δόμνα Μιχαηλίδου: Νέοι κανόνες για τις δομές προστασίας παιδιών

«Είναι δύσκολο να βλέπεις τον άνθρωπό σου σε τόσο ευάλωτη κατάσταση»

«Αισθανόμουν μόνη όταν είχα άρρωστο τον πατέρα μου. Είχε καρκίνο ενάμιση χρόνο, πέθανε από καρκίνο. Τον έχασα πρόσφατα και ήταν πυξίδα γνώσης και δικαιοσύνης. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ διαβασμένος, που συνεχώς μου έστελνε άρθρα για να διαβάσω και μουσικές για να ακούσω. Ήταν από αυτούς τους ανθρώπους που συνεχώς με τάιζε με γνώση, το οποίο νομίζω ότι με βοήθησε πολύ στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου και της αισθητικής μου. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δύσκολος στα εύκολα. Δηλαδή θα σου άλλαζε την Παναγία για το πως θα φας, πως θα κάτσεις και πως θα μιλήσεις. Θα σου άλλαζε την Παναγία αλλά ήταν πολύ εύκολος και δοτικός στα δύσκολα. Στα δύσκολα ήταν βράχος», είπε αρχικά η Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Περισσότερο μου λείπει από τον μπαμπά μου το βραδινό τηλέφωνο», δήλωσε συγκινημένη η Δόμνα Μιχαηλίδου, για τον πατέρα της που πέθανε πρόσφατα / NDP - Ανδρέας Νικολαρέας

«Περισσότερο μου λείπει από τον μπαμπά μου το βραδινό τηλέφωνο», δήλωσε συγκινημένη η Δόμνα Μιχαηλίδου, για τον πατέρα της που πέθανε πρόσφατα / NDP - Ανδρέας Νικολαρέας

Μιχαηλίδου: Το συγκινητικό «αντίο» στον πατέρα της που πέθανε

«Αρρώστησε γρήγορα πολύ, γι’ αυτό και πρέπει να μιλάμε για την αναπηρία και τις αρρώστιες γιατί όσο μιλάμε για αυτά σώζουμε ζωές. Τον διαγνώσαμε ή διαγνώστηκε αργά με καρκίνο στομάχου, 3Β, πολύ προχωρημένο. Δεν υπήρχαν πολλά που μπορούσαμε να κάνουμε. Οι γιατροί του, σε δημόσιο νοσοκομείο που ήταν, έπεσαν από πάνω και θα τους ευχαριστώ για πάντα γιατί ήταν ήρωες παρ’ όλες τις δυσκολίες του δημόσιου συστήματος. Με τρομερή υπερηφάνεια και εργατικότητα έκατσαν και έψαξαν την πιο προηγμένη φαρμακολογία και θεραπείες. Ο πατέρας μου όμως δεν τα κατάφερε. Στο τέλος υπέφερε πολύ και είναι δύσκολο να βλέπεις τον άνθρωπο σου σε τόσο ευάλωτη κατάσταση», σημείωσε η υφυπουργός.

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη μέχρι μεγάλη ηλικία»

«Μου λείπει το βραδινό τηλεφώνημά του»

«Ήταν κάτω από πενήντα κιλά στο τέλος αλλά περήφανος. Να πηγαίνει μόνος του στο μπάνιο και θυμάμαι ότι μου έλεγε η μητέρα μου πως δεν την άφηνε να ανεβαίνει μαζί του πάνω που ήταν το κρεβάτι και το δωμάτιο τους γιατί δεν ήθελε, μετά από 55 χρόνια που ήταν μαζί, να τον βλέπει εξουθενωμένο. Ανέβαινε τις σκάλες και μόνο που δεν τις ανέβαινε στα τέσσερα», είπε η κυρία Μιχαηλίδου.

Μιχαηλίδου: Πήγα να παραλάβω το υπουργείο και μου έδειξαν τη... γραμματεία

«Περισσότερο μου λείπει από τον μπαμπά μου το βραδινό τηλέφωνο. Μου λείπει, που θα πάω μετά τη δουλειά με κάποιον ενδιαφέροντα άνθρωπο που θα γνωρίσω πρώτη φορά και θα πούμε κάποια πράγματα και θα τον πάρω πριν κοιμηθώ για να του πω, "βγήκα με αυτόν" και ο πατέρας μου θα ξέρει τι έχει γράψει, τι έχει πει, τι γκάφα έχει πει. Μου λείπει το βραδινό τηλέφωνο που θα τον πάρω, θα του εξιστορήσω τη βραδιά μου και εκείνος θα έχει πάντα κάτι να μου πει το οποίο θα προσφέρει γνώση στο δικό μου βίωμα. Αυτό μου λείπει πιο πολύ», εξομολογήθηκε συγκινημένη.

«Θέλω οικογένεια και παιδιά, θέλω να βρω έναν άνθρωπο που να με αγαπάει», είπε η κυρία Μιχαηλίδου

«Θα έβγαινα με πολιτικό μου αντίπαλο»

Η Δόμνα Μιχαηλίδου είπε πως δε θα είχε κάποιο θέμα με το να βγει με πολιτικό της αντίπαλο.

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Ήθελα να γίνω υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ» 

«Θα έβγαινα με πολιτικό μου αντίπαλο. Δεν έχω βγει ακόμα αλλά ναι, θα έβγαινα. Αν ήταν κάποιος από τη Χρυσή Αυγή, δεν νομίζω ότι θα είχα κάτι να πω μαζί του, παρά μόνο θα εκνευριζόμουν. Αν ήταν κάποιος τρομερός λαϊκιστής του ΣΥΡΙΖΑ, πάλι δεν θα μπορούσα, αλλά μπορώ να σκεφτώ ότι θα μπορούσα από κάποιο άλλο κόμμα. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό μου», είπε.

Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου είπε πως δε θα είχε κάποιο θέμα με το να βγει με πολιτικό της αντίπαλο / NDP - Θωμάς Δασκαλάκης

Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου είπε πως δε θα είχε κάποιο θέμα με το να βγει με πολιτικό της αντίπαλο / NDP - Θωμάς Δασκαλάκης

Όπως τόνισε, «θέλω οικογένεια και παιδιά, θέλω να βρω έναν άνθρωπο που να με αγαπάει».

«Έχω δεχθεί σχόλια για το τι φοράω»

Η κυρία Μιχαηλίδου είπε πως σχολιάστηκε στην αρχή της πολιτικής της καριέρας, τόσο επειδή ήταν νέα γυναίκα, όσο και για το ντύσιμό της.

«Η κριτική εις βάρος μου ήταν δυσανάλογη στην αρχή, που δεν είχα εμπειρία και ίσως έκανα κάποιες γκάφες. Πέσανε τοξικά επάνω μου στον βαθμό να με βγάλουν ότι δεν έχω οργανωμένη σκέψη και σαν να μην πατάω στα πόδια μου. Εάν ήμουν ένας άνδρας 55άρης με κοιλίτσα και λίγα μαλλιά, δεν νομίζω να υπήρχε τέτοια κριτική», είπε.

«Με εκνευρίζει η αδικία και με πεισμώνει. Νομίζω ότι τώρα είμαστε στο στάδιο που τα περισσότερα έμφυλα στερεότυπα ο κόσμος δεν τα εκφράζει αλλά τα σκέφτεται. Εγώ έχω δεχτεί σεξιστικά σχόλια. Όχι μόνο από φυλλάδες της κακιάς ώρας αλλά και από εφημερίδες σοβαρές, που κάνουν ιστορικά καλή δουλειά. Έχω δεχτεί κιτρινισμό χειρίστου επιπέδου πάνω στην προσωπική μου ζωή, χωρίς να έχει καμία βάση, και σχόλια τύπου “πώς πήγε έτσι στη Βουλή” ή “πώς πήγε έτσι στην παραλία”. Στην παραλία πάνε με μαγιό όχι με πουκάμισα», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top