Ο Στέφανος Κασσελάκης παντρεύεται τον Τάιλερ στη Νέα Υόρκη

Tο ανακοίνωσε o ίδιος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Τι είχε δηλώσει σε συνέντευξη στον Alpha ο Στέφανος Κασσελάκης για την επιθυμία του για δύο παιδιά με τον Τάιλερ 

Τον σύντροφο του Τάιλερ Μακμπέθ θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο αύριο, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. 

Κασσελάκης: Θέλουμε δύο αγόρια με τον Τάιλερ μέσω παρένθετης μητέρας

Ο Στέφανος Κασσελάκης παντρεύεται αύριο τον Τάιλερ στη Νέα Υόρκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης / Intime

Ο γάμος θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη, με την ανακοίνωση να γίνεται από τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη, κατά τη σημερινή εισήγηση του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος

Κασσελάκης: «Απόσυρση» των γονιών του και ρόλος - κλειδί για τον Τάιλερ

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο πήγε στην Αμερική. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και τώρα, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, προχωρούν ένα βήμα παραπάνω.

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το γραφείο του στη Νέα Υόρκη!

Στέφανος Κασσελάκης σε Τάιλερ: «Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ»

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει εκφραστεί συχνά με εκτίμηση στο πρόσωπο του συντρόφου του -νοσηλευτή στο επάγγελμα στις ΗΠΑ- σημειώνοντας πως σε εκείνον οφείλει το γεγονός ότι βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης παντρεύεται αύριο τον Τάιλερ στη Νέα Υόρκη

Ό Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ στο Spetses Mini Marathon / Intime

«Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ», τόνισε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον σύντροφό του Τάιλερ μετά τη νίκη του στις εκλογές για την προεδρία του κόμματος. Συμπλήρωσε δε ότι ο Τάιλερ «έχει πολλά να προσφέρει στον τόπο μας».

Στέφανος Κασσελάκης: Η επιθυμία για δύο παιδιά

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αναφερθεί σε συνέντευξή του στον Alpha και στην επιθυμία του για δύο παιδιά με τον Τάιλερ μέσω παρένθετης μητέρας. Μια δήλωση που είχε προκαλέσει αντιδράσεις και συζητήσεις για το τι προβλέπει ο νόμος στην Ελλάδα.

Μητέρα Κασσελάκη: Τι είπε για τον γιο της και γιατί ήρθε σήμερα στην Ελλάδα

«Η αγάπη κάνει την οικογένεια, εγώ και ο Τάιλερ. Ο Τάιλερ και εγώ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας, να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Θα θέλαμε δυο αγόρια και θα θέλαμε με παρένθετη μητέρα, γιατί θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά για να υπάρχει αυτη η συνέχεια» είχε πει χαρακτηριστικά. 

Κασσελάκης-Μακμπέθ: Το ονειρεμένο εξοχικό σπίτι που μένουν στη Νέα Υόρκη

Oνειρεμένο είναι το σπίτι σε προάστιο της Νέας Υόρκης στο οποίο μένουν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ όταν είναι στις ΗΠΑ.

Όταν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του δεν βρίσκονται στη Νέα Υόρκη τότε ενοικιάζουν το ένα από τα δύο διαμερίσματα που διαθέτουν, προς 1.500 δολάρια τη βραδιά.

Σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε το MEGA πρόκειται για ένα σπίτι εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις που διαθέτει εξωτερική πισίνα και είναι «πνιγμένο» στο πράσινο.

Εντυπωσιάζουν οι εικόνες από το εσωτερικό του ακινήτου στις ΗΠΑ - Εξοπλισμένο με πισίνα και θέα τη λίμνη / Βίντεο από MEGA

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top