Αχτσιόγλου φτάνοντας στο γραφείο της: Έχω αγωνία για τον… ΠΑΟΚ 

Δήλωση – έκπληξη από την υποψήφια πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ 

Μια μάλλον απρόσμενη δήλωση έκανε η Έφη Αχτσιόγλου φτάνοντας στο γραφείο της όπου θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών, τα οποία και θα καθορίσουν αν θα είναι η ίδια η νέα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ή ο Στέφανος Κασσελάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Παράταση μίας ώρας στην ψηφοφορία εκλογής αρχηγού 

Απαντώντας συγκεκριμένα στους δημοσιογράφους που την περίμεναν για το αν έχει άγχος για τα αποτελέσματα των εκλογών, απάντησε: «Έχω αγωνία για τον ΠΑΟΚ»! 

Αχτσιόγλου στο Star: Ανέτοιμος ο Κασσελάκης - Ανοιχτό το ζήτημα διαγραφών

Να σημειωθεί ότι ο Δικέφαλος του Βορρά τον οποίο υποστηρίζει η υποψήφια αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει σήμερα στα Γιάννενα τον τοπικό ΠΑΣ, για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League. 

Να σημειωθεί ότι η Έφη Αχτσιόγλου είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν  ότι αυτό που την ενώνει με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο είναι ο ΠΑΟΚ.  «Το σπίτι μου ήταν στην Άνω Τούμπα. Στο γήπεδο δεν πήγαινα, αλλά ήμουν φανατική ΠΑΟΚτσού. Εγώ και ο κύριος Τσακαλώτος. Έχουμε πάει και γήπεδο μαζί. Είχε χάσει 3-0 ο ΠΑΟΚ, τραγωδία, καλύτερα να μην πηγαίναμε. Ο Ευκλείδης πηγαίνει συχνά γήπεδο και είναι αυτό που μας ενώνει και θα μας ενώνει για πάντα. Ακόμη και όταν διαφωνούσαμε, με συγχωρούσε γιατί είμαι ΠΑΟΚ» είχε δηλώσει.

Το τραγούδι του Τσακαλώτου για τον ΠΑΟΚ και το σύνθημα με τον Μ. Τζάκσον  

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι γνωστό πάντως ότι στηρίζει στον β΄ γύρο των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ την Έφη Αχτσιόγλου και όχι μόνο γιατί τους ενώνει ο ΠΑΟΚ… 
     
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top