ΣΥΡΙΖΑ: Έκλεισαν οι κάλπες - Ψήφισαν λιγότεροι από τον α' γύρο

Πότε αναμένεται το αποτέλεσμα

Έκλέισαν οι κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.  

Προηγουμένως, μια ώρα παράταση, οριζόντια, σε όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας, αποφάσισε να δώσει στην ψηφοφορία για τον β΄ γύρο της εκλογής αρχηγού, μεταξύ Στέφανου Κασσελάκη και Έφης Αχτσιόγλου, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως μετέδωσε από την Κουμουνδούρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Σπύρο Λάμπρου η πολιτική συντάκτρια Ειρήνη Σαββοπούλου.  

Ψήφισε ο Τσίπρας στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Γιατί δήλωσε «περήφανος» 

Πόσοι ψήφισαν  

Πιθανή αιτία που δόθηκε παράταση ήταν ορισμένα προβλήματα ταυτοποίησης τα οποία παρουσιάσθηκαν, αν και ψήφισαν λιγότεροι από την πρώτη Κυριακή. Συγκεκριμένα ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία έφθασε τους 133.261 ψηφοφόρους, σαφώς μικρότερος των 148.000 περίπου που ψήφισαν στον α΄ γύρο.   

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελίες και κόντρα Κασσελάκη με την Εφορευτική Επιτροπή

Για την καταγγελία Κασσελάκη, ότι εφορευτικές αρνούνται να ψηφίσουν ψηφοφόροι που ψήφισαν  στον α΄ γύρο,  η οποία προκάλεσε αίσθηση,  ο ίδιος δηλώνει ότι δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα ότι δεν έβρισκαν το όνομά τους και προχώρησε σε αυτή τη δήλωση.     

Η ΚΕΦΕ λέει από την πλευρά της ότι ακόμα και αν έγινε κάποιο λάθος στην καταγραφή των στοιχείων την προηγούμενη Κυριακή, που προκάλεσε σήμερα πρόβλημα στην ταυτοποίηση των ψηφοφόρων, αυτό λύθηκε και σε κάθε περίπτωση δεν ήταν πολλές οι συγκεκριμένες περιπτώσεις. 

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Σε συνέδριο ο Κασσελάκης, στην παιδική χαρά η Αχτσιόγλου  

Στις 11 μ.μ. περίπου αναμένεται να υπάρχει εκτίμηση για το αποτέλεσμα, στο 60% της διαλογής των αποτελεσμάτων.          

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top