ΣΥΡΙΖΑ: Αναβολή των εσωκομματικών εκλογών λόγω της κακοκαιρίας

Πότε θα διεξαχθεί τελικά ο α΄ γύρος 

 Αναβάλλονται για την επόμενη Κυριακή οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της κακοκαιρίας στη Θεσσαλία. 

Κακοκαιρία: Ο στρατός στους δρόμους για απεγκλωβισμούς και βοήθεια

Όπως ανέφερε η πολιτική συντάκτρια Ειρήνη Σαββοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα τηλέφωνα από το πρωί στην Κουμουνδούρου δεν σταμάτησαν να χτυπούν από  στελέχη που έζησαν από πρώτο χέρι τη βιβλική καταστροφή στις πληγείσες περιοχές.

Πέρα από το ότι έμπαινε ένα θέμα εν συναίσθησης, όταν υπάρχει μια εθνική καταστροφή, υπήρχαν και αντικειμενικοί λόγοι: Πώς θα μπορούσαν να γίνουν εκλογές σε μια περιφέρεια που έχει βυθιστεί κάτω από τόνους νερού;

Blue Horizon: Σκληρή κόντρα ΣΥΡΙΖΑ με τον Μ. Βαρβιτσιώτη για δήλωσή του

Μετά από συνεχείς συσκέψεις και διαβουλεύσεις των δύο γραμματέων με οργανώσεις αν΄ την Ελλάδα, αλλά και με τους 5 υποψηφίους, οι εκλογές μετατίθενται  μια εβδομάδα αργότερα, όπως αποφάσισε σήμερα το βράδυ η Πολιτική Γραμματεία η οποία συνεδρίασε ι εκτάκτως. 

Και οι 5 υποψήφιοι πρόεδροι από νωρίς είχαν ακυρώσει τις σημερινές τους δραστηριότητες.  Αχτσιόγλου, Παππάς, Τζουμάκας συμφώνησαν με την αναβολή, ενώ Τσακαλώτος και Κασσελάκης συμφωνούν μεν,  αλλά ζήτησαν να πάρει την απόφαση το αρμόδιο όργανο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top