Σπαρτιάτες: Μετακλητός βουλευτή ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη

Νέες αποκαλύψεις για τον ρόλο του πρώην βουλευτή της Χρυσής

Το Star αποκάλυψε στο ρεπορτάζ του Γιώργου Κολοβάτσιου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ότι εκτός από την προσπάθεια του πρώην Χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη να ελέγξει τους Σπαρτιάτες, αλλά και την παχυλή κρατική χρηματοδότησή του ενάμισι  εκατομμυρίου, ο εμφύλιος έχει ξεσπάσει και για τους μετακλητούς υπαλλήλους. 

Στίγκας: «Στηρίζω Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας»

Ο κύριος Στίγκας ανέφερε ότι ο αδελφός Κασιδιάρη είναι μετακλητός  σε βουλευτή που διεγράφη. Πρόκειται για τον κ. Δημητροκάλλη ο οποίος δήλωσε στο Star ότι τον πήρε μετακλητό γιατί τον ήξερε από τον Δήμο Αθηναίων. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες από τον κ. Στίγκα, ο Κασιδιάρης απαιτούσε να προσληφθούν και άλλα στελέχη του στους Σπαρτιάτες ως μετακλητοί. 

Νέες αποκαλύψεις για μετακλητούς στους Σπαρτιάτες 

Συγκεκριμένα ο κ. Κασιδιάρης εμφανίζεται ότι ζητούσε 7 θέσεις μετακλητών. Συμφώνησαν τελικά να εργαστούν στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή ένας άντρας και μια γυναίκα, οι οποίοι όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην εργασία τους αλλά πληρώνονταν κανονικά. Μετά τον «εμφύλιο» που ξέσπασε στους Σπαρτιάτες, ο Βασίλης Στίγκας απέλυσε τον έναν με αποτέλεσμα να δέχεται υβριστικά μηνύματα στο κινητό της γραμματέως του. 

Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος

Στίγκας: Καταγγέλλει πλαστογράφηση υπογραφών από βουλευτές

Εκτός από αυτά τα μηνύματα, που θα καταθέσει αύριο στην Εισαγγελία του Αρείου πάγου, θα κάνει λόγο και για πλαστογράφηση ανακοινώσεων, των υπογραφών κάποιων βουλευτών του από τους υπόλοιπους που ελέγχονται από τον Κασιδιάρη.

Σπαρτιάτες: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες για «Greek Mafia»

Σπαρτιάτες: Η κρατική χρηματοδότηση και το εκλογοδικείο

Ανάλογα με τις εξελίξεις, η κυβέρνηση εξετάζει ακόμη και τη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης, ενώ στο εκλογοδικείο υπάρχουν προσφυγές εναντίον των Σπαρτιατών. Μένει να δούμε μετά τις τελευταίες εξελίξεις αν η δικαιοσύνη θα κρίνει ότι όντως υπήρχε κρυφή ηγεσία κασιδιάρη και δε θα έπρεπε να ανακηρυχθεί το κόμμα στις εκλογές. Σε μια τέτοια περίπτωση θα υπήρχε ανακατανομή των εδρών των Σπαρτιατών αναλογικά στα υπόλοιπα κόμματα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top