Στέφανος Κασσελάκης: «Με ''φύτεψε'' ο Αλέξης Τσίπρας. Εδώ είμαι, χτυπήστε!»

«Φαρμακερά βέλη» από Τζουμάκα και Τσακαλώτο

Ξεκινάει αύριο στις 11 το πρωί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο θα επικυρώσει τις υποψηφιότητες για τη νέα ηγεσία του κόμματος. 

Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς βίντεο στα social media απαντώντας στους επικριτές του, ακόμα και σε ομοφοβικά σχόλια που δέχεται. 

Όταν ο Κασσελάκης «υμνούσε» σε άρθρα του τον Μητσοτάκη! 

Τα βίντεο του Κασσελάκη και οι απαντήσεις στους επικριτές του 

Ούτε ένα, ούτε δυο, ούτε τρία, αλλά οκτώ βίντεο έχει ανεβάσει τις τελευταίες 24 ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται για την πορεία του, για την προϋπηρεσία του στη Goldman Sachs, για το πώς έγινε επιχειρηματίας και για το πώς βρέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Κάποια από τα βίντεο του γίνονται viral. Σε βίντεο που ανήρτησε, απαντά για το πώς βρέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Με ''φύτεψε'' ο Αλέξης Τσίπρας. Λοιπόν, εδώ είμαι. Χτυπήστε! Τι δεν έχω ακούσει! Μας τον φύτεψαν οι Αμερικανοί, η Πρεσβεία, ο Μπάιντεν… Με ''φύτεψε'' ο Αλέξης Τσίπρας. Εκείνος με ''πότισε'' στην πολιτική» αναφέρει.

«Δεν θα πολιτευόμουν αν δεν υπήρχε ο Αλέξης και γι’ αυτό διεκδικώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Για να τιμήσω την κληρονομιά του. Θέλω να κάνω τον ΣΥΡΙΖΑ ξανά μεγάλο κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς, η οποία δε θα αφήσει τη ΝΔ να μας κυβερνά για 12 και 16 χρόνια. Αυτό θέλω. Λοιπόν, εδώ είμαι. Χτυπήστε! Όρθιος. Ανθεκτικός. Ξέρω ότι όποιος πάει να χαλάσει την πιάτσα καταδικάζεται ερήμην. Θα συνεχίσω να απαντάω στον μόνο στον οποίο οφείλω να λογοδοτώ: στον ελληνικό λαό» είπε κλείνοντας.

Στέφανος Κασσελάκης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον ΣΥΡΙΖΑ

«Φαρμακερά βέλη» κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Απο την πλευρά των υπολοίπων πέντε υποψήφιων ξεχωρίζουν τα όσα είπε σήμερα ο Στέφανος Τζουμάκας χαρακτηρίζοντας το «φαινόμενο» Κασσελάκη, έκφραση του εκφυλισμού και της παρακμής της πολιτικής.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως κάνει προσωπικές δημόσιες σχέσεις και πως ο κόσμος στον οποίο απευθύνεται είναι «ΟΥΦΟ».

Με το γάντι τον έσφαξε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μια επιχείρηση στην οποία θα φέρεις έναν διευθυντή από μια άλλη χώρα. Στην υποψηφιότητα της και μόνο επικεντρώνεται η Έφη Αχτσιόγλου ενώ στη λογική «αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν» είναι ο Νίκος Παππάς. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top