Όταν ο Κασσελάκης «υμνούσε» σε άρθρα του τον Μητσοτάκη! 

Αποκάλυψε ότι είχε εξαιρετική σχέση με τον πρωθυπουργό από το 2012 

Θετικά σχόλια για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, έκανε, ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν, ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης!  

Στέφανος Κασσελάκης: Ποιος είναι ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκεκριμένα, ο  κ. Κασσελάκης, σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 14 Ιουλίου 2023 στην αγγλόφωνη έκδοση της «Καθημερινής» έγραφε με αφορμή την «ανάγκη ανασυγκρότησης της προοδευτικής παράταξης» και τα απογοητευτικά ποσοστά των εκλογών, ότι πήρε την απόφαση να κατέβει υποψήφιος εκπροσωπώντας την ομογένεια, αναφερόμενος και στην προσωπική σχέση που είχε αναπτύξει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι και σε προηγούμενο άρθρο του, σε ομογενειακό μέσο, τον Εθνικό Κήρυκα της Νέας Υόρκης, τάχθηκε υπέρ του Κ. Μητσοτάκη, όταν διεκδικούσε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.  

Μητσοτάκης σε Μόντι:Στόχος να διπλασιάσουμε το διμερές εμπόριο με την Ινδία        

«Αυτή δεν ήταν μια απόφαση χωρίς σκέψη: Από το 2012 και μετά, είχα αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν ήταν βουλευτής, στη συνέχεια υπουργός και, τέλος, επικεφαλής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, έγραψα ένα κείμενο υποστήριξης γι' αυτόν στον Εθνικό Κήρυκα, ενώ διεκδικούσε την ηγεσία του κόμματος. Είχα -και εξακολουθώ να έχω- μεγάλο σεβασμό για εκείνον προσωπικά».

Στέφανος Κασσελάκης: Το coming out και η γνωριμία με τον σύζυγό του, Tyler

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε στο ίδιο κείμενο:  «Τα τελευταία δύο χρόνια ήρθα επίσης να γνωρίσω την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μου αφιέρωσε χρόνο για να καταλάβει την ιστορία και τις αξίες μου και με κάλεσε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς κανένα αντάλλαγμα. "Χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν εσένα εδώ"».

Όσον αφορά το γιατί εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου πλέον διεκδικεί την ηγεσία, έγραφε:  

«Εντάχθηκα στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή πίστευα ότι με τον Τσίπρα θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε το αντίστοιχο Δημοκρατικό Κόμμα της Ελλάδας, ένα κόμμα που θα μπορούσε να εφαρμόσει ένα μείγμα πολιτικών αλλαγών που θα κυμαίνονταν από διακομματικά νομοσχέδια για την οικονομία και τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης μέχρι προοδευτικές προστασίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη στέγαση, τη φτώχεια κ.λπ. Πέρασα σημαντικό χρόνο με τον Τσίπρα τον Ιούνιο, κάνοντας εκστρατεία σε όλη τη χώρα, και δεν μετανιώνω καθόλου που αφιέρωσα το χρόνο, την ενέργεια και τα προσωπικά μου κεφάλαια για να υποστηρίξω τη "δημοκρατική" μας υπόθεση».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top