Μητσοτάκης για εθνική πόλο: Φώτισαν με αισιοδοξία τις δύσκολες ώρες  

«Συγχαρητήρια στη γαλανόλευκη ομάδα. Το μέλλον της ανήκει» 

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ανάρτηση για την οριακή ήττα, στα πέναλτι, της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών στον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος με την Ουγγαρία, έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.  Παράλληλα συνεχάρη την εθνική ομάδα για τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε.    

 

Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών στον τελικό με την Ουγγαρία    

Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών στον τελικό με την Ουγγαρία (photo AP Images) 

«Ασημένια» στο Παγκόσμιο η εθνική πόλο των ανδρών

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του:  

Πόλο: Στον τελικό η Εθνική Ανδρών

«Τις δύσκολες ώρες των τελευταίων εβδομάδων στη χώρα μας, φώτισαν με αισιοδοξία τα ελληνόπουλα της Εθνικής Ομάδας πόλο, φτάνοντας στο νήμα για την κορυφή του κόσμου. Το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι χρυσό στις καρδιές μας. Απόδειξη της δικής τους δύναμης και αφορμή της δικής μας υπερηφάνειας. Συγχαρητήρια στη γαλανόλευκη ομάδα. Το μέλλον της ανήκει». 

Συγχαρητήρια από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας 

Με ανάρτηση στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου έδωσε επίσης συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.

Όπως αναφέρει: «Θερμά συγχαρητήρια στη σπουδαία εθνική πόλο ανδρών για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Φουκουόκα! Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας, που δεν διακρίνεται μόνο για τις επιδόσεις της αλλά και για το ήθος της». 

Συγχαρητήρια και από τον Φάμελλο

«Μόνο συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν για την εθνική ομάδα πόλο ανδρών και την επιτυχία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης», επισημαίνει σε ανάρτηση του στο Facebook ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, προσθέτοντας ότι «το σημερινό συγκλονιστικό αργυρό μετάλλιο είναι χρυσό για όλους, παίκτες, προπονητή και όλη την ομάδα τεχνικών και διοίκησης που είναι πίσω από αυτή τη μεγαλειώδη προσπάθεια».  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top